Muntatge de fotos de primer pla de Carolina Iglesias amb rostre somrient i, al costat, una imatge de David Bustamante amb rostre seriós; de fons, tots dos tenen un pla general del plató de 'Tu cara me suena'
TELEVISIÓ

Qui és Carolina Iglesias, l'artista que estarà aquesta nit amb David Bustamante

Carolina Iglesias és una de les convidades que acudeix avui a ‘Tu cara me suena’, format on participa David Bustamante

Tu cara me suena emet avui una nova entrega, en la qual David Bustamante i els altres concursants faran tot el possible per guanyar. Tot i que no seran les úniques actuacions que tindran lloc aquesta nit. També es produirà la de Carolina Iglesias.

La jove gallega es ficarà a la pell de Kenya US. Ho farà per interpretar una cançó amb la seva amiga Henar Álvarez, que donarà vida a Thalia. Ni més ni menys que posaran en escena Para no verte más.

Carolina Iglesias compta amb nombrosos fans, que estan desitjosos per veure-la actuar avui. Però, per a qui no sàpiga qui és, la presentarem.

Carolina Iglesias: així és ella

Carolina Iglesias, coneguda a les xarxes com Percebes y Grelos, es pot dir que és una dona tot terreny. I és que, a més de còmica, és guionista i ha esdevingut tot un referent dins del món del pòdcast.

Foto del podcast

Tant és així que té en el seu poder, juntament amb la seva companya Victoria Martín, dos Premis Ondas pel pòdcast Estirando el chicle. Un programa on entrevisten dones rellevants del país i on s'aborden els problemes de la societat actual. Tot això amb grans dosis d'humor, que aporten les dues presentadores i les col·laboradores: l'esmentada Henar, La La Chus i Patricia Espejo.

Per si no n'hi hagués prou, la gallega, que presenta Los del Plus i Carolate, ha participat a Paramount Comedy i fa les seves incursions a la ràdio. Així mateix, també ha estat present en espais com Zapeando, Días de Tele i Problemas del primer mundo.

A tot això cal afegir que ha dirigit i escrit el curtmetratge Solo pienso en ti, protagonitzat per Berta Collado. A més, ha fet les seves aparicions puntuals en sèries com Paquita Salas i La reina del pueblo. I va dur a terme, juntament amb Victòria, la seva pròpia ficció titulada Válidas.

Muntatge de fotos de pla curt de Carolina Iglesias somrient i, de fons, un pla general del plató de 'Tu cara me suena'

Sense oblidar que té un canal a YouTube i que compta amb un enorme èxit a les xarxes socials. Això i molt més és Iglesias en l'àmbit professional.

Des del punt de vista personal, sabem que és una apassionada de la seva Galícia natal, a més d'una experta en sèries, música i televisió de començaments de segle. A això s'hi afegeix el seu caràcter reivindicatiu.

Per si no n'hi hagués prou, sabem que li agrada el futbol i que li dona un gran valor a les seves amigues. Entre aquestes hi ha dues famoses com són Mónica Carrillo i la cantant Julia Medina.

Foto del Twitter de Monica Carrillo on se la veu fent un selfie amb Carolina Iglesias i una altra dona mentre mengen

Carolina Iglesias compartirà vetllada amb David Bustamante

Carolina Iglesias, igual que ho va ser Leticia Sabater, serà convidada de Tu cara me suena i la seva actuació serà un dels plats forts de la vetllada. No obstant això, si el seu xou suscita interès, també ho fan els dels participants, entre els quals hi ha un gran nivell.

Per exemple, David Bustamante aquesta nit serà Ricky Martin, de manera que farà ballar tothom i demostrarà les seves habilitats amb la dansa. Tot alhora que Miguel Lago imitarà Bad Bunny per cantar a duo amb Almácor, que es ficarà a la pell de Jhay Cortez.

Imitació de David Bstamante al programa

Valeria Ros farà de Gummibär, Raquel Sánchez Silva serà Dua Lipa i Juanra Bonet es convertirà en Peso Pluma. Sense obviar que Conchita interpretarà Kylie Minogue i Supremme de Luxe cantarà com a Xuxa. Raoul Vázquez, per la seva banda, imitarà Guitarricadelafuente amb Andrea Guash, que serà Natalia Lacunza.

Carolina Iglesias, això sí, el número que seguirà més atentament serà el de la seva amiga Julia Medina. Aquesta s'haurà de ficar a la pell d'ABBA.

➡️ Televisió

Més notícies: