Captura de 'GH VIP' amb Carmen Alcayde plorant al confessionari
TELEVISIÓ

Carmen Alcayde es trenca a 'GH VIP' després de rebre una informació de l'exterior

Carmen Alcayde s'ha trencat en directe

Carmen Alcayde va decidir fa unes setmanes acceptar el repte de convertir-se en concursant de la nova edició de GH VIP. Ho va fer perquè és feina i perquè li permet continuar sent visible a la televisió. Tot i això, l'experiència no està resultant tan positiva com podia imaginar.

Carmen Alcayde està rebent moltes crítiques dins i fora del reality. I precisament de l'exterior li ha arribat una informació que l'ha feta plorar. En concret, i per una vegada, ha rebut unes paraules d'afecte enorme que l'han emocionada notablement.

Carmen Alcayde, entre llàgrimes, en sentir unes paraules de fora

Carmen Alcayde està tenint un pas per GH força complicat, ja que ha tingut conflictes amb diversos companys. Per si no n'hi hagués prou, ha estat acusada d'estratega i ha rebut les dures paraules de Belén Rodríguez quan ha entrat a la casa puntualment. I tot això l'ha afectada de manera notable.

Jeesica Bueno, Carmen Alcayde i Marta Castro a la casa de GH VIP
Carmen Alcayde està sent polèmica al reality | Mediaset

Tanmateix, en plena 'crisi' emocional, l'excol·laboradora de Sálvame s'ha emportat una alegria. El que ha passat és que la mare d'Albert, Juana, ha entrat mitjançant videotrucada a la casa per demanar que el seu fill no fos l'últim expulsat. En efecte, la dona ha aprofitat per animar el concursant a continuar donant-ho tot: “Fill, tu saps ser fort”.

“Jo demano que et votin i guanyis, perquè tu saps i has de treure aquesta brillantor que vas portar a la casa. I no et deixis menjar, com t'has deixat menjar. Has de ser fort, aquí t'estimem, et donem suport i ho has fet bé, perfecte”.

Alcayde ha sentit la intervenció de la mare del seu amic i en fer-ho s'ha quedat estupefacta quan li ha dedicat unes paraules. Exactament, ha dit: “Si pots, Albert, fes-los un petó, una abraçada i un agraïment de la meva part a Carmen i a Laura (Bozzo). Són les dues úniques persones que m'han deixat dormir, perquè sé que t'han cuidat, i continueu cuidant-me'l”.

Davant d'aquest gest, la valenciana s'ha emocionat i ha començat a plorar mentre s'acostava a Laura, que tampoc no s'esperava aquest detall afectuós. Per això, les dues no han dubtat a enviar-li petons i aplaudiments a la mare del noi per les paraules que ha dit sobre elles. I és que, per una vegada, reben bones paraules i no crítiques ni atacs ferotges, com els que estan rebent pràcticament a tota hora.

De fet, la peruana hi ha intervingut per afirmar: “Estic molt commoguda per això que acaba de dir. A Albert li tinc moltíssim afecte des del primer dia i he demanat que faci el seu joc”. I Alcayde hi ha afegit: “Un petó enorme per a Juana, moltes gràcies”.

Muntatge de Laura Bozzo plorant i Carmen Alcayde amb ulleres de sol a la casa de GH VIP
Carmen Alcayde s'ha sentit molt emocionada, com Bozzo, per les paraules de Juana | Mediaset

Carmen Alcayde viu la seva nit més complicada a GH VIP

Carmen Alcayde ha viscut les últimes hores la seva gala més dura a GH VIP fins ara. Sí, perquè, al final, s'ha hagut d'acomiadar del seu amic Albert, que ha estat expulsat per l'audiència. Una situació que l'ha portada a abraçar-s'hi i s'ha sentit destrossada.

Gustavo Guillermo i Albert Infante davant l'expulsió a GH VIP
Carmen Alcayde s'ha quedat sense Albert, que ha estat expulsat | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, l'expresentadora d'Aquí hay tomate s'ha emportat un revés més. S'ha convertit en la concursant més nominada de la vetllada per decisió dels seus companys de tancament. Per això, ara s'està jugant la seva continuïtat al reality.

En aquesta dura batalla s'enfronta a Laura Bozzo, Luitingo i Álex Caniggia. Tres durs rivals que faran molt complicat que continuï al concurs, encara que tot és possible. Caldrà esperar per saber si aconsegueix el seu propòsit o no.