Primer pla de Carlos Franganillo amb la cara seriosa mirant a càmera

Carlos Franganillo decideix parlar i aclareix el motiu pel qual se'n va a Telecinco

Carlos Franganillo substituirà Pedro Piqueras a 'Informativos Telecinco'

Carlos Franganillo és al punt de mira després d'anunciar-se el seu fitxatge per 'Informativos Telecinco', on s'encarregarà de substituir Pedro Piqueras.

Després de 17 anys a Telecinco, sembla que Piqueras ha decidit posar fi a la seva brillant trajectòria professional, però deixant "un record inoblidable i una petjada indeleble".

I encara que el presentador encara no s'hi ha pronunciat, el que si ho ha fet és el seu substitut, Carlos Franganillo.

Plànol mitjà de Carlos Franganillo posant davant la càmera amb el rostre neutre
Carlos Franganillo se sincera amb els seus companys de RTVE | GTRES

Així, el periodista ha aprofitat per acomiadar-se dels seus companys a RTVE, que sens dubte el trobaran a faltar molt.

"Per mi estar a RTVE ha estat un autèntic privilegi i estar amb vosaltres un luxe", confessa Carlos molt emocionat en un vídeo que ha compartit la periodista MJ Guerola a xarxes socials.

Carlos Franganillo trenca el seu silenci després de marxar de RTVE

"Haver estat la cara, o haver estat posant la cara de la feina que es fa en aquesta redacció. Per mi és realment un honor immens, i vull que ho sapigueu", confessa als seus companys de redacció.

De la mateixa manera, el presentador també ha volgut sincerar-se respecte al veritable motiu de la seva marxa a Telecinco.

"Si me'n vaig d'aquí no és per cap pega amb RTVE", ha volgut aclarir. "Al revés, no tinc res a recriminar-lo, ben al contrari. M'han donat, i m'heu donat, més del que podia somiar i m'ho he passat molt bé", ha explicat.

Muntatge de Pedro Piqueras als informatius de Telecinco i Carlos Franganillo als de RTVE
Carlos Franganillo substituirà Pedro Piqueras al capdavant d''Informativos' | e-noticies.cat, Mediaset, RTVE

"Jo he vingut aquí com un nen a un parc d'atraccions cada dia, i aquí hi ha bons companys, amics, i gent que consideraré sempre part de la família", sosté.

D'altra banda, no hi ha dubte que des de Mediaset tenien prou motius per apostar-hi, ja que se'l considera "un dels comunicadors més destacats de la informació televisiva al nostre país".

Sobretot, "per la seva combinació equilibrada de proximitat i rigor, la seva versatilitat professional i el seu estil singular i didàctic per narrar l'actualitat".