Muntatge de fotos de Manel Fuentes amb cara de sorpresa i, al costat, tres imatges borroses d'actuacions del programa 'Tu cara me suena' amb l'emoji d'una bomba i explosió
TELEVISIÓ

'Tu cara me suena' fitxa tres estrelles per tombar la notícia bomba de '¡De viernes!'

'Tu cara me suena' ha decidit fer el possible per evitar que el programa de Telecinco li pugui treure audiència


Tu cara me suena afronta aquesta nit la segona gala de la seva nova edició, que es va estrenar amb gran èxit. Per tornar a tenir el lideratge de la seva franja ha tirat la casa per la finestra i ha contractat tres famosos que apareixeran només avui. Sí, perquè el seu rival més directe, ¡De Viernes!, ha anunciat una bomba que pot atreure molt de públic.

El programa de Telecinco ha optat per anunciar per sorpresa una entrevista exclusiva d'Edmundo Arrocet, que espera que deixi declaracions molt sucoses. Per aquest motiu, Tu cara me suena, per intentar vèncer a l'horari de màxima audiència, tindrà avui tres convidats especials, cantants tots ells i que són molt coneguts al nostre país.

Tu cara me suena reacciona davant del gir inesperat de ¡De Viernes!

¡De Viernes! havia anunciat per a aquesta nit entrevistes a Ana Obregónn, Julio José i la germana d'Edwin Arrieta. Però, les últimes hores, ha sorprès anunciant una incorporació d'última hora. Ha revelat que al plató hi haurà Edmundo Arrocet, per parlar de la seva relació amb María Teresa i de dades desconegudes de la família Campos.

Captura de 'Viajando con Chester' amb Edmundo Arrocet assegut emocionat l'1 de novembre de 2023

Aquest gir de guió de l'espai de Telecinco s'ha dut a terme per atreure el públic, tenint en compte l'interès que el clan desperta. I davant d'això, Tu cara me suena no s'ha quedat de braços plegats. Aquesta nit competirà amb aquell espai rebent la visita de tres persones molt famoses del nostre país.

En concret, la segona gala del concurs d'Antena 3 comptarà amb la presència de Lorena Gómez. Aquesta es ficarà a la pell de Christina Aguilera per cantar a duo amb Juanra Bonet, que imitarà Pitbull. D'aquesta manera, interpretaran el single Feel this moment, que farà ballar tothom sense cap mena de dubte.

Captura de 'Tu Cara Me Suena' amb Lorena Gomez i Juanra a Antena 3

El segon convidat estrella de Tu cara me suena serà Daniel Diges. Ell cantarà al costat de Miguel Lago, que l'imitarà amb la famosa cançó que va portar a Eurovisió: Algo pequeñito.

Captura de 'Tu Cara Me Suena' amb Miguel Lago i Daniel Diges a Antena 3

I el tercer fitxatge per a la gala d'avui serà Leticia Sabater, que ja va generar un enrenou enorme en conèixer-se la seva participació en aquest programa. Ella imitarà ni més ni menys que Aitana, amb qui ha afirmat que té punts de connexió, com ara que són catalanes. Un número que ha suscitat molt d'interès i que segurament farà parlar tothom.

Captura de 'Tu Cara Me Suena' amb Leticia Sabater imitant Aitana a Antena 3

Aquestes tres actuacions seran de les més interessants de la vetllada i de segur que no deixaran indiferent ningú. Són plats forts amb què el format d'imitacions musicals espera aconseguir el lideratge i batre així la proposta de ¡De Viernes!.

Caldrà esperar a demà, això sí, per veure qui va aconseguir la proposta que més va convèncer els espectadors. Les jugades ja són clares i qualsevol cosa pot passar.

Tu cara me suena té més atractius per a la segona gala

Tu cara me suena, a més d'intentar conquistar el públic amb aquests fitxatges puntuals, té més números que despertaran l'expectació. Estem referint-nos a la resta d'imitacions dels concursants oficials. Concursants que intentaran donar el millor de si per convertir-se en els guanyadors de la nit.

Així, sabem que Bustamante es ficarà a la pell de Nino Bravo, Julia Medina farà el mateix amb Tini i Raquel Sánchez Silva es convertirà en Jennifer López per una nit. Per si no n'hi hagués prou, Raoul donarà vida a Bad Gyal, Valeria Ros farà de Nathy Peluso i Supremme de Luxe imitarà Olé Olé. Sense oblidar que Conchita s'encarregarà d'imitar l'estatunidenca Cyndi Lauper.

➡️ Televisió

Més notícies: