Muntatge d'una captura de 'La Promesa' amb Ròmul i Pla seriosos al jardí i un emoji

El capítol del divendres 10 de 'La Promesa' porta al límit un dels seus protagonistes

'La Promesa' ens mostrarà la situació tan complicada que està vivint

La Promesa està cada dia més interessant, especialment aquesta última setmana en què han tingut lloc moments realment inesperats. Moments tots ells que han portat la felicitat per a alguns personatges, però també el neguit i el dolor per a altres.

Bona mostra d'això és que un dels protagonistes de La Promesa no podrà més al capítol del 10 de novembre. Afronta una situació extrema davant la qual no pot fer res i que descobrirà una altra persona del palau dels marquesos de Luján.

La Promesa: Rómulo travessa el seu pitjor moment

La Promesa en els darrers dies ens ha sorprès descobrint el vertader pare de Curro. I també fent que Manuel i Jana visquin el seu amor per fi, sense mirades indiscretes, sense retrets i sense responsabilitat.

La Promesa, així mateix, ens ha mostrat l'estrany comportament que des de fa temps té Rómulo, el majordom del palau. En concret, cada cop parla més de la seva futura absència a la casa i de la necessitat de deixar format algú que el substitueixi. I aquest no és altre que Mauro.

Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' Ròmul i Mauro
El majordom de 'La Promesa' està ensenyant tot el que sap a Mauro | e-noticies.cat, RTVE

Està centrat que el jove aprengui tot el que és necessari per dirigir l'habitatge, atendre els senyors i gestionar la planificació dels empleats. Per això li ha deixat la potestat de posar-se al capdavant dels preparatius de la festa de disfresses celebrada a La Promesa.

Doncs bé, la situació de Rómulo arriba al límit al capítol d'aquest divendres, 10 de novembre. Queda de manifest que la seva urgència per preparar Mauro és perquè ell està greument malalt, tot i que no ha volgut compartir aquest secret amb ningú. Encara més, es mostrarà que la patologia que pateix avança a passos de gegant, ja que se'l veurà tossir i expulsar sang.

Captura de 'La Promesa' amb Ròmul seriós mirant de banda
El capítol del divendres de 'La Promesa' ens mostrarà el majordom al límit | RTVE

Com és lògic, el majordom sentirà que no pot més amb això que està afrontant, amb el dolor que sent per la seva salut i perquè la mort pot ser imminent. A més, veurà que la seva situació s'agreujarà perquè aquest jove descobrirà el que està ocultant. I això serà un punt d'inflexió a la seva trama de La Promesa.

Una altra de les protagonistes de La Promesa tampoc no pot més

La Promesa mostrarà aquest divendres que Rómulo està al límit de les seves forces, però ens revelarà que hi ha una altra protagonista que també ho està. Es tracta de Jimena, la dona de Manuel.

La jove sap que la seva relació es troba a la corda fluixa, més encara des de la festa en què ell va compartir tota la vetllada amb una dona enigmàtica. Això l'ha treta de polleguera, com també el que el seu marit no li hagi donat explicacions i no li hagi indicat qui era la desconeguda.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena amb un barret de palla
'La Promesa' divendres deixarà clara la desesperació de la dona de Manuel | RTVE

Descobrir que la seva parella ha marxat del palau amb el seu avió sense dir res i sense indicar el seu parador la posarà més al límit que mai. Jimena retraurà als seus sogres el comportament de Manuel i fins i tot els demanarà molt enutjada que li diguin on és. Però no obtindrà resposta, bàsicament perquè no ho saben.

Al capítol de divendres s'adonarà que l'esposa despitosa no pot més amb tot el que està patint últimament. Tan desesperada es trobarà que necessitarà la presència al palau de la seva mare, la duquessa dels Infantes. I aquesta acudirà ràpidament i ho farà amb una actitud enèrgica, demanant explicacions de com s'està tractant la seva filla.

Així, en aquest mateix capítol, Pía anunciarà la visita imminent de Pedrito, per a alegria de tots, tret de Petra. A més, Curro evitarà que Ramona marxi abans que torni Jana. Aquesta, que continua a la platja gaudint del seu amor amb el Manuel, haurà de començar a decidir què fer amb la seva vida des d'aquell moment.