Muntatge de Xavier Valls quan sortia a 'Veterinaris', ell en una imatge actual desenfocada i el logotip de TV3
TELEVISIÓ

El canvi radical d'un guapo que sortia a TV3 fa 24 anys i molts han oblidat

Xavi Valls ha aparegut per sorpresa després de més de dues dècades i amb un canvi de professió que ningú no s'esperava

El nom de Xavi Valls segurament no et sona de res. Però si et parlem del veterinari de TV3, conegut per cuidar fa molts anys el conill Carlitus, sí. Doncs el mateix Xavi Valls ha tornat a aparèixer, però aquesta vegada d'una manera totalment inesperada i gens prevista.

La sorpresa va tenir lloc a Tot es mou quan una reportera estava duent a terme un reportatge sobre Setmana Santa. La periodista Elisabet Cortiles estava fent una entrevista amb un xocolater, aparentment rutinària.

Però, de seguida, es va descobrir que el xocolater en qüestió no era altre que Xavi Valls. Ni més ni menys que el recordat veterinari del famós conill Carlitus, protagonista de l'exitós programa Veterinaris de fa 24 anys.

Xavier Valls amb una bata d'animals i una tortuga

Xavi Valls i el seu record emotiu

Carlitus, un conill que va captivar els cors dels teleespectadors de la televisió catalana durant una dècada, va ser atès per Xavi Valls. L'actor es va guanyar el seu lloc a la memòria col·lectiva com l'encantador veterinari que tots coneixien. Ara, dues dècades després, Xavi Valls ha fet un gir sorprenent a la seva carrera en convertir-se en un mestre xocolater.

Així que ara combina el seu amor pels animals amb la passió per la xocolata. Durant l'emotiva conversa amb la presentadora, Helena García Melero, es van reviure records de la sèrie icònica. Mentrestant, Xavi Valls compartia detalls sobre la nova vida i la passió per crear figures de xocolata.

Incloses tortugues inspirades en els seus pacients rèptils. Aquest moment inesperat i emocionant ha ressonat profundament amb l'audiència de TV3. Ja que ha fet recordar amb nostàlgia una època daurada de la televisió catalana.

Melero es va mostrar emocionada, ja que va ser totalment inesperat. Un cop més es demostra que les millors sorpreses i moments són els que no es planegen. En aquesta ocasió, Xavi Valls i la seva espontaneïtat en van ser els causants.

Més moments més enllà de Xavi Valls

Al magazín de TV3 sempre es viuen moments intensos. Un exemple és el que es va viure fa uns dies mentre comentaven el programa Eufòria. Tot i això, res no pot superar ni comparar-se al moment viscut amb Xavi Valls.

➡️ Televisió

Més notícies: