Muntatge d'un primer pla de Borja Prado amb el rostre neutre i el plató de 'Tu Cara Me Suena' de fons
TELEVISIÓ

Borja Prado té un nou problema després de l'últim moviment de 'Tu cara me suena'

'Tu cara me suena' fa una jugada que planteja una nova dificultat a Borja Prado

Borja Prado previsiblement presentarà la seva renúncia a la presidència del Consell d'Administració de Mediaset España d'aquí a pocs dies. Un càrrec que ha ostentat durant una mica menys de dos anys enmig d'un període de convulsió a la companyia. Tot i això, sembla que abans del seu adeu definitiu els problemes continuen, l'últim que ha transcendit té a veure, i molt, amb la competència.

Prado ha pres la decisió de dimitir per les discrepàncies sorgides amb els consellers delegats de la companyia, Alessandro Salem i Massimo Musolino. Després de l'última reorganització de la companyia, el directiu va veure minvats els seus poders i el seu càrrec actualment està únicament lligat a funcions institucionals.

Borja Prado és testimoni de les negociacionsde la productora de Tu cara me suena

Mentrestant, els moviments a la cadena estrella de Mediaset, Telecinco, continuen endavant amb l'únic propòsit de recuperar audiència. Paral·lelament, la resta de cadenes també fan el mateix i no són pocs els col·laboradors de l'univers Sálvame que han fitxat per altres televisions.

L'últim que presumiblement canviï de canal podria ser el presentador de Mi casa es la tuya. Bertín Osborne estaria negociant la seva incorporació a la nova temporada de Tu cara me suena.

Així ho ha avançat el periodista Rocco Steinhäuser al seu perfil de X. Pel que sembla, les negociacions entre Atresmedia i la productora Gestmusic amb el cantant de ranxeres estan molt avançades.

“La productora està en procés de producció per tornar durant el primer semestre de 2024”, assegura el periodista en el seu perfil.

Si es confirma el fitxatge d'Osborne per l'espai, la seva participació seria tota una revolució. De fet, la idea de la seva possible presència al concurs presentat per Manel Fuentes ja ha generat gran enrenou a les xarxes socials.

Els responsables del popular espai busquen tenir figures conegudes capaces d'atreure l'atenció de l'audiència. Bertín Osborne es troba al focus informatiu davant la seva imminent paternitat i l'escàndol que això ha provocat. La seva participació en aquest espai seria un reclam important.

Muntatge de fotos de primer pla de Bertín Osborne amb rostre somrient i, al costat, una imatge de Gabriela Guillén tocant-se la panxa d'embarassada
Bertín Osborne es troba enmig de la polèmica davant la seva pròxima paternitat | Europa Press, Instagram, @gabymagy, e-noticies.cat

Si bé el perfil de Bertín Osborne està molt marcat a Telecinco, el presentador de Mi casa es la tuya ja ha participat en espais d'Antena 3. Ha intervingut com a convidat a El Hormiguero que presenta Pablo Motos i es va atrevir a cantar amagant la seva identitat sota una màscara a Mask Singer: adivina quién canta.

L'exmarit de Fabiola Martínez podria compartir plató amb un altre personatge molt conegut del panorama nacional. Bárbara Rey, també al centre de la polèmica per les declaracions del seu fill Ángel Cristo, també podria estar en fase de negociació amb el concurs d'Antena 3. Precisament és la mateixa cadena que emet la sèrie sobre la seva vida, Cristo y Rey.

Tu cara me suena es prepara amb força per a la pròxima edició

Sigui com sigui, el grup de comunicació per al qual ha estat treballant Borja Prado encara és en números vermells pel que fa a audiència. Mediaset continua provant nous espais per als seus dos canals principals, buscant reflotar les dades de seguiment.

En els últims mesos, Telecinco ha estrenat programes com ara ¡Vaya vacaciones!, Cuentos Chinos, El musical de tu vida o Desnudos por la vida. I també ha provat amb retrobaments com el de Crónicas Marcianas.

Tot i això, amb cap ha aconseguit les dades que s'havia marcat. D'una altra banda, després de la ruptura entre Mediaset i La fábrica de la tele, perillen uns altres espais com ara Socialité o Viajando con Chester. Un període de canvis que es manté en el temps i del qual Borja Prado es baixa en marxa a la pròxima parada.