Muntatge de primer pla de Julio Iglesias despentinat, Borja Prado amb rostre neutre i Telecinco
TELEVISIÓ

Borja Prado s'acosta a Julio Iglesias per assolir el nou objectiu de Telecinco

Borja Prado confia en Julio Iglesias per competir a l'horari de màxima audiència amb Televisión Española i Antena 3

Telecinco continua endavant amb un únic objectiu, ser líder d'audiència. Una idea en què Borja Prado, president de Mediaset Espanya, insisteix amb les seves últimes apostes. Sense anar més lluny, aquesta nit la cadena oferirà un espai que compta amb noms tan rellevants com Julio Iglesias per enganxar el teleespectador.

La setmana passada s'emetia l'últim capítol de la sèrie sobre Miguel Bosé. Una producció amb què Mediaset va aconseguir el milió d'espectadors a l'horari de màxima audiència i unes dades de quota de pantalla que no obtenia des de feia temps. Unes dades esperançadores que la cadena de Borja Prado s'ha proposat mantenir a tot preu.

Telecinco emet aquesta nit un espai sobre Julio Iglesias amb què pretén ser líder d'audiència

Així, el grup de Fuencarral estrena aquesta nit un documental sobre la vida i l'obra de Julio Iglesias. Serà a les 22:50 quan la producció sobre el mític cantant cobreixi el buit deixat a la graella per la sèrie sobre Miguel Bosé. Borja Prado ha decidit que l'artista, que es va proclamar guanyador del Festival de Benidorm el 1968, protagonitzi un espai que comptarà amb la participació d'altres figures molt reconegudes.

Jose María Aznar, José Mota, Carlos Latre, Nieves Herrero o Rosa Villacastín seran alguns dels noms que alcin la veu per referir-se al cantant. També altres artistes com ara José Luis Rodríguez 'El Puma', Loquillo o Los del Río parlaran de l'artista espanyol més universal de tots els temps.

Julio Iglesias: la vida sigue igual és el títol elegit per Telecinco per a aquest documental. Un espai que s'enfrontarà a la gran final d'El Conquistador a La 1 i a un nou capítol d'Hermanos a Antena 3. En l'avanç que la cadena ha fet apareix també José Bono, exministre de Defensa, que s'uneix a Aznar a l'homenatge a Iglesias.

L'expresident del Congrés dels Diputats explica com l'artista va ser clau en certs conflictes internacionals. “Et necessitem”, apunta el manxec. El cantant, que va bufar les espelmes del seu 80è aniversari el 23 de setembre passat, és descrit per amics i companys de professió.

Muntatge de Julio Iglesias i José María Aznar
José María Azanar serà una de les figures populars que parlaran de Julio Iglesias a l'especial de Telecinco | Mediaset

Més de 50 convidats revelaran anècdotes i detalls fins ara desconeguts de l'artista madrileny. Un espai que repassarà la trajectòria professional i personal del cantant, des dels seus inicis com a porter de futbol fins al seu triomf a la música.

Serà Joaquín Prat qui conduirà l'espai que Mediaset ha produït en col·laboració amb Producciones Mandarina i PlayTheUni. David Castro, productor del programa, deixa clara la intenció de l'espai. "El que hem intentat fer és un homenatge a la figura de Julio Iglesias allunyant-nos de les polèmiques de la premsa rosa".

Borja Prado aposta per mantenir els bons resultats d'audiència dels darrers dilluns

"No ens interessaven les històries d'embolics de faldilles", puntualitza Castro. "Volíem centrar-nos en la seva història de superació, la seva carrera professional i les fites de la seva vida que el van condicionar i el van portar a ser el personatge universal que és".

La veritat és que la cadena tenia previst emetre aquest espai el mes de setembre passat, coincidint amb l'aniversari de l'artista. Tot i això, Mediaset va endarrerir la seva difusió potser a causa de la competència. Televisión Española li va dedicar al cantant dues entregues de Lazos de sangre, programes amb què va anotar exitoses dades d'audiència.

Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera
Borja Prado aposta per Julio Iglesias amb un documental sobre la seva vida aquesta nit | Mediaset

És possible que la cadena hagi apostat per deixar passar unes setmanes i ara és quan entén que és el millor moment per a la seva difusió. Caldrà esperar els resultats d'audiència per saber si l'artista internacional compleix les expectatives que Borja Prado hi ha dipositat.