Muntatge de fotos de primer pla de Blanca Romero i, de fons, el plató del programa 'MasterChef'

Blanca Romero revela per fi què ha passat darrere de les càmeres de ‘MasterChef’

Blanca Romero s'ha sincerat completament sobre això

Blanca Romero està acaparant molt d'interès dins de l'edició actual de MasterChef. I és que ha destacat tant pel seu talent per a la cuina, per la qual cosa es postula com a guanyadora, com també pel seu fort caràcter.

Blanca Romero, a més, ha fet ostentació en tot moment en aquest espai de la seva sinceritat. I això mateix és el que ha fet ara a una entrevista. Entre moltes altres coses, hi ha revelat què passa darrere dels focus entre els participants.

Blanca Romero explica la veritat de què passa a MasterChef quan no s'està gravant

Blanca Romero ha aconseguit no passar desapercebuda en absolut a MasterChef. És clar, perquè cuina molt bé, té instint i, a més, compta amb una personalitat ferma. Per aquest motiu, ha tingut alguna topada amb algun company.

Primer pla de Blanca Romero amb rostre neutre a 'Masterchef'
Blanca Romero ha parlat amb sinceritat dels moments tensos al plató | RTVE

L'ex de Cayetano Rivera sap que aquests conflictes a plató susciten l'interès del públic per conèixer si s'hi queden o van a més quan no estan gravant. I d'això n'ha parlat precisament amb mitjans com ara VerTele. Ella, en ser preguntada per aquells moments difícils, ha reconegut obertament que “hi ha hagut pressió i tensió”.

“Però ha de ser la que pateixen servint en una boda els cambrers reials amb 200 comensals, que acaben a hòstia neta. Nosaltres no, perquè som actors. Hi ha hagut massa riure i molt bon càsting, era molt difícil acabar discutint per un ou ferrat”.

Blanca Romero, així, ha deixat clar que només han estat instants puntuals complicats, res més. Fora del plató han aconseguit desenvolupar una bona relació entre tots. Fins i tot, ha admès que ha millorat la perspectiva que tenia sobre alguns dels seus companys.

Aquest bon rotllo entre ells s'ha pogut veure, per exemple, fa uns dies a la festa d'aniversari d'Álvaro Muñoz Escassi. Festa en què Romero s'ho va passar d'allò més bé en companyia de Jesulín de Ubrique, amb qui a MasterChef ha tingut algun xoc. I també s'ha comprovat que regna el bon rotllo entre tots els concursants el cap de setmana que han gaudit junts a la finca del torero, Ambiciones.

Muntatge de Toñi Moreno, Miguel Diosdado, Palito Dominguin, Blanca Romero i Tania Llasera amb Maria José Campanario
Blanca Romero ha aconseguit emportar-se molt bé amb els seus companys, malgrat instants puntuals complicats | e-noticies.cat, Instagram

Blanca Romero ha fet altres confessions inesperades sobre MasterChef

Blanca Romero també ha admès que va començar el concurs una mica desubicada, sense saber massa bé on es ficava. Sí, perquè “pensava que MasterChef era blanc, on calia cuinar bé i, quan vaig arribar, em va agafar despistada. Vaig pensar que era com anar a Pasapalabra i, en comptes de dir lletres, cuinar”.

“Mai abans m'hi vaig exposar, mai m'havia mostrat a la televisió, però hi arribes i, la veritat, em vaig obrir sencera”. Tant és així que l'asturiana ha arribat a explicar entre llàgrimes la tragèdia que va viure una setmana abans de casar-se amb Cayetano Rivera. I no només això, sinó que també s'ha atrevit fins i tot a flirtejar amb Toñi Moreno, que diu que perd el seny per ella.

Blanca Romero portant dos plats a les mans al plató de 'Masterchef', el programa de RTVE
Blanca Romero està encantada pel seu pas per 'MasterChef' | RTVE

Aprofundint en l'essència del programa de talent culinari, Blanca Romero ha afirmat que cal tenir agilitat mental per poder afrontar-lo. A això ha afegit: “Una vegada que entens el guió, el format, com va, és el programa més divertit i més brutal. Ho tornaria a fer mil vegades, crec que no m'ho he passat millor treballant en la vida”.

Blanca ha reconegut així obertament que és una experiència enriquidora de la qual ha gaudit un munt. Una experiència en què ella té moltes paperetes per arribar a la gran final, ateses les seves innegables habilitats entre fogons. Habilitats que ha confessat que va aconseguir millorar abans de l'inici del concurs formant-se un mes a Casa Marcial, “la cuina de Nacho Manzano”.