Muntatge de fotos de Belén Esteban i Víctor Sandoval, tots dos en escenes del reality de Netflix 'Sálvese quien pueda'

Belén Esteban enfada Víctor Sandoval a ‘¡Sálvese quien pueda!’ i hi ha divisió

Víctor Sandoval, disposat a defensar la seva versió de la ruptura amb Nacho Polo

L'estrena de ¡Sálvese quien pueda! ja és aquí, i és que a partir d'aquesta nit a les nou ja podrem gaudir a Netflix el que promet ser la bomba de la temporada.

De fet, als avenços ja hem pogut gaudir d'alguns dels millors moments que protagonitzaran alguns excol·laboradors de Sálvame com Belén Esteban o Víctor Sandoval.

Així, com és habitual entre els col·laboradors del format, no faltaran les bronques i tampoc les picades d'ullet al seu passat.

Muntatge de fotos de Belén Esteban i Víctor Sandoval, tots dos viatjant en un autobús, al reality de Netflix 'Sálvese quien pueda'
Belén Esteban i Víctor Sandoval, embrancats en una discussió per culpa de Nacho Polo | Netflix, e-noticies.cat

En aquest cas, tot indica que Víctor Sandoval encara continua tenint molt present el seu ex, Nacho Polo, amb qui va viure un autèntic drama arran de la seva ruptura.

Així, en un dels avenços que Netflix ha presentat del programa, podem veure Sandoval embrancat en una acalorada discussió amb Belén després que ella li tragués el tema.

En concret, Víctor Sandoval arriba a referir-se al seu ex com a ‘assassí’, referint-se al gran mal que li ha fet i que l'ha matat en vida.

Belén Esteban i Víctor Sandoval discuteixen per Nacho Polo

“De veritat, mira, així no pot seguir”, es lamenta Víctor. Mentre que Kiko Matamoros apunta de fons que ell no s'acaba de creure la seva versió.

“La història que Nacho Polo m'explica és una altra”, sosté Matamoros. Un comentari que acaba d'enfadar Sandoval, que no dona crèdit.

“T'ha explicat una història un assassí”, es lamenta Víctor. “Un assassí no mata mai la seva víctima”, prossegueix implacable i molt nerviós.

Lydia Lozano, María Patiño i Kiko Hernández pujats en un vaixell al reality de Netflix 'Sálvese quien pueda'
Els col·laboradors de 'Sálvame' promet arrasar a Netflix | Netflix

“Un assassí sempre és el que no ha matat”, insisteix. En aquell moment, Belén Esteban decideix tallar el seu company i el reprèn per trucar ‘assassí’ a Nacho Polo.

“No és un assassí”, diu ella. A allò que Víctor Sandoval li replica molt segur de les seves paraules. “És un assassí. A mi m'ha matat en vida”, sosté. “Porto deu anys en tractament psicològic. D'acord? Deu. He hagut de marxar de Madrid”, insisteix ell.

“M'ho diràs a mi?”, apunta Belén Esteban llavors, força cansada de la discussió.