Belen Esteban amb una retallada difuminada de salvam
TELEVISIÓ

Belén Esteban denuncia què ha fet Mediaset amb les fotos de l'equip de 'Sálvame'

Belén Esteban ha deixat de manifest novament que Mediaset vol esborrar per complet 'Sálvame'

Belén Esteban es troba realment feliç en aquests moments, ja que està triomfant amb el seu nou programa. Ens estem referint a Ni que fuéramos, que s'emet al Canal Quickie i que està aconseguint el suport incondicional del públic.

I sobre aquest retorn ha parlat Belén Esteban en un famós pòdcast, amb la seva amiga María Patiño. Pòdcast on no ha tingut objecció a deixar en evidència novament Mediaset, aquella que va ser casa seva, professionalment parlant. Ha revelat què ha fet aquest grup amb les fotos i de la resta de l'equip de Sálvame que tenia a les seves instal·lacions.

Belén Esteban confessa el gest lleig que ha tingut Mediaset

Belén Esteban està encantada de tornar a posar-se davant de les càmeres. I així ho ha deixat de manifest a l'entrevista que ha concedit al pòdcast Poco se habla, que presenten Xuso Jones i Ana Brito.

Allà, la mare d'Andrea Janeiro ha parlat extensament del seu nou camí televisiu, encara que també del passat. Per això ha confessat el gest lleig que Mediaset ha tingut amb l'equip de Sálvame i les fotos que aquest tenia pels passadissos de Telecinco.

En aquest sentit, Belén ha exposat que “ens han tret ja les nostres fotografies de Mediaset”. Davant d'això Patiño ha manifestat: “Ni tampoc ens treuen en imatges”.

Esteban, amb sentit de l'humor, ha volgut en aquest punt enviar un missatge al grup de comunicació on ha treballat tant de temps i al qual ha donat tants èxits. Ha dit: “Si us plau, torneu-nos-les. Tant de bo que passin 50 anys fins que això passi, però el dia que jo mori, la meva foto m'agradaria posar-la al meu comiat”.

“Si us plau, si no us importa, doneu-me-la, que la guardaré amb molt d'afecte. La meva amiga María Patiño voldrà la seva per a una altra cosa, encara que jo la vull per al meu enterrament”.

Belen estaven barallant amb María Patiño amb una foto de Jesulin

Amb aquesta revelació, la 'princesa del pueblo' ha volgut demostrar una vegada més la malvolença que Mediaset té cap a tot l'univers Sálvame. I és que no només va cancel·lar el programa i va vetar aquest i els seus col·laboradors, sinó que també ha esclatat contra la seva nova versió. Ha obligat Ni que fuéramos a canviar el seu títol, ja que s'anomenava Ni que fuéramos Sálvame.

Encara més, la de Paracuellos de Jarama ha relatat que per aquest veto “hem estat en situacions difícils. Situacions en què companys han dit: «Baixeu la càmera, que a aquests no se'ls pot preguntar». Hi ha ordre de dalt que no podem aparèixer a Mediaset”.

I María ha afegit: “Ella i jo hem estat prenent alguna cosa en un bar. I he vist companys, que abans s'asseien amb nosaltres, allunyar-se i anar-se'n a un altre. I això a mi és una cosa que em matava”.

Ara bé, Belén ja no calla i ha atacat la seva exempresa. I no és l'única, ja que Kiko Matamoros també ha revelat les argúcies que aquella ha utilitzat a Supervivientes contra la seva filla.

Belén Esteban sorprèn amb anècdotes desconegudes del seu passat televisiu

Belén Esteban ha estat molt divertida durant tota l'entrevista, en què ha arribat a explicar moltes vivències del seu passat a la televisió. Per exemple, durant la seva etapa a Sálvame al costat de Jorge Javier. I d'aquest ha reconegut que “m'ha p*tejat, però ens ha sabut portar molt bé”.

“Jo quan he hagut de discutir amb ell ho he fet i ens hem enfadat. Però també érem molt còmplices”.

Captura de Podium podcast

De la mateixa manera, Belén ha relatat que treballar en aquest programa no va ser fàcil de vegades. Ha admès que “jo soc conscient que he parlat molt de la meva vida, però va arribar un moment en què no ho volia fer. No obstant això, quan hi havia una exclusiva, perquè per nassos havia de parlar”.

➡️ Televisió

Més notícies: