Beatriz Trapote i un cercle amb Pedro García

TELEVISIÓ

Beatriz Trapote explica per què Pedro Aguado ho ha deixat tot per 'Supervivientes'

Al pòdcast [E-N] Rosa d'E-Notícies, Beatriz Trapote ens ha explicat com va ser l'última conversa que va tenir amb Pedro García Aguado abans d'anar a 'Supervivientes'

Beatriz Trapote ha estat la nostra segona convidada al nostre pòdcast, [EN]Rosa i ens ha revelat la conversa que va tenir amb Pedro Aguado abans d'anar a Supervivientes . En una conversa carregada de sinceritat, la periodista ha compartit amb els nostres oients els detalls d'aquesta darrera xerrada. En aquesta, García Aguado li explicava els seus veritables motius per deixar la seva còmoda viscuda i viure aquesta aventura extrema.

Beatriz Trapote ens va compartir detalls reveladors sobre la seva conversa amb Pedro García Aguado just un dia abans de partir cap a Hondures. En un to de consell fraternal, Trapote va destacar a Pedro la importància de mantenir-se calmat durant la seva estada a l'illa. Això és especialment important a causa de la percepció pública d'ell com a ''Hermano Mayor'' que podria mediar entre conflictes.

L'audiència espera de Pedro García Aguado que sigui el mediador del reality

Així i tot, la periodista li va aconsellar que permetés que altres resolguessin les seves disputes per si mateixos. Això sí, ella creu que Pere actués com un mediador independent però no grupal, i mantindrà bones relacions com tots. Aquest comportament ho ha assemblat al que va tenir el seu marit, Víctor Janeiro, al programa Pesadilla en el Paraíso, programa del qual es va proclamar vencedor.

Imatge oficial de Pedro García Aguado a 'Supervivientes'
Pedro Aguado és un dels participants d'aquesta nova edició | Telecinco

Trapote també li va preguntar els motius que van portar Pedro a embarcar-se en aquesta aventura. Ell va respondre que desitjava extreure lliçons de vida que poguessin ajudar les persones que ell portava a les seves clíniques. Com bé se sap, Pedro Aguado fa anys que està centrat en problemes d'addicció, no només a substàncies, sinó també al joc, tecnologia o xarxes socials, entre moltes altres.

Pedro Aguado va a Supervivientes per seguir creixent com a professional

Pedro García Aguado va destacar la rellevància de les seves experiències passades a les seves teràpies i va emfatitzar que la seva participació a Supervivientes seria molt enriquidor per a aquestes. Cal destacar que Pedro té clíniques a Barcelona i Sevilla i que participa en diversos programes de televisió, per la qual cosa la seva participació en el programa no és per problemes econòmics. Aquest és bàsicament el desig genuí de portar la seva lluita personal a l'escenari global i ajudar els altres a través del seu exemple de superació.

Pel que fa a la pregunta a Beatriz Trapote sobre si ella tornaria al programa després de la seva participació el 2010, la resposta és clara. Entre rialles ens va comentar: ''abans em quedo embarassada de bessons i dono a llum sense epidural.''

➡️ Televisió

Més notícies: