Muntatge d'un primer pla de Concha Velasco mirant de banda amb els llavis vermells, Beatriz Cortázar seriosa, un pastís d'aniversari i el plató de 'I ara Sonsoles' al fons
TELEVISIÓ

Beatriz Cortázar actualitza l'estat de Concha Velasco el dia del seu aniversari

Beatriz Cortázar dona a 'Y ahora Sonsoles' l'última hora sobre l'estat de Concha Velasco el dia que compleix 84 anys

Concha Velasco compleix avui 84 anys i ho fa molt feliç a la seva residència de Las Rozas. Tot i les especulacions que han sorgit respecte al seu estat, tot sembla indicar que Velasco ha superat aquest petit sotrac en la salut que la va portar fins i tot a romandre ingressada.

De bon matí, la Concha rebia la visita del seu fill Manuel, que es presentava molt somrient i amb ganes de felicitar la seva mare. Així, es podia veure com li portava un ram enorme de flors.

Tot i això, no ha estat fins aquesta tarda a Y ahora Sonsoles quan hem descobert que la responsable d'aquest gest és la mateixa Sonsoles Ónega. La presentadora ha volgut tenir aquest preciós detall amb l'actriu, a més d'escriure-hi una nota emotiva.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb el reporter lliurant-li un ram de flors a Manuel Velasco el 29 de novembre de 2023
Concha Velasco rep un ram de part de Sonsoles Ónega | Atresmedia

A les portes de la residència, el seu fill Manuel confirmava que a la seva mare li faria moltíssima il·lusió, sobretot perquè és molt fan de Sonsoles i veu el programa cada tarda.

Sempre tan atenta i agraïda amb la premsa, la Concha també ha volgut compartir amb els reporters, que esperaven a les portes de la seva residència: "Uns entrepans, ensaïmades i també pastís per als companys", han explicat des d'Y ahora Sonsoles.

Concha Velasco en una cadira de rodes amb un abric de lleopard i Jorge Javier Vázquez agenollat rient junts
L'estat de Concha Velasco ha donat peu a moltes especulacions | GTRES

Beatriz Cortázar informa sobre l'estat de Concha Velasco

A més, des de plató, la Beatriz Cortázar ha donat la darrera hora sobre quin és l'estat de salut. D'aquesta manera, ha deixat molt clar que la Concha es troba estupendament, que el tracte que rep a la residència és magnífic i que la resta són només rumors sense fonament.

Molt unida a la família, la Beatriz Cortázar sempre ha estat molt pendent de qualsevol novetat. De fet, actuava fins i tot com a portaveu de la família i donava la cara per ells a l'hora de desmentir les preocupants notícies que sorgien sobre el seu estat.

"Prou tenen amb aquest procés que és el que toca i és dur per estar entrant en informacions tan íntimes i escabroses", es lamentava.