Muntatge de Beatriz Archidona i els seus fills
TELEVISIÓ

Beatriz Archidona, la periodista catalana que arrasa a Telecinco: dos fills i casada

La faceta més desconeguda de la periodista Beatriz Archidona: el seu marit italià i els dos fills, Leo i Gabriel

Beatriz Archidona ha esdevingut una de les figures més reconegudes de Telecinco. La presentadora de De Viernes va iniciar la seva trajectòria a Telecinco com a reportera a El programa de Ana Rosa i ara la podem veure col·laborant a les tardes a TardeAR.

A la seva vida professional, Beatriz Archidona està vivint un moment molt dolç, gairebé tant com a la seva vida personal.

La vida de Beatriz Archidona: enamorada i amb dos fills

Beatriz Archidona va començar la seva carrera professional a la seva Tarragona natal, treballant al Diari de Tarragona. Després d'això, la periodista va treballar a la Cadena SER, Los 40 i Trece. El 2015 va ser quan Beatriz Archidona va fitxar per Mediaset, on treballa des de llavors.

Beatriz Archidona a TardeAR

A les publicacions d'Instagram de Beatriz Archidona, la periodista apareix amb la seva parella, el publicista italià Carlo Danza. Tot i que no es té constància de quan va començar la seva relació, a Telecinco apunten que és possible que es coneguessin el 2011, quan Archidona va treballar per a l'Agència Italiana per al Turisme.

La parella de Beatriz Archidona, Carlo Dansa, és un expert en Màrqueting que dirigeix l'agència de representació, de la qual formen part Cristina Pedroche, Álvaro de Luna o Lorena Castell.

La relació de Beatriz i Carlo està més que consolidada. De fet, el 2018, la parella donava la benvinguda al Leo, el seu primer fill, que ara té 5 anys. Dos anys més tard, el 2020, naixia en Gabriel, el fill menor de la parella, que té 3 anys.

Post d'Instagram de Beatriz Archidona amb la seva parella, Carlo Danza i els seus fills, Leo i Gabriel

La faceta de mare de Beatriz Archidona és una cosa a què la periodista li dona una gran importància. A més, Archidona no dubta a presumir la seva preciosa família a les seves xarxes socials.

La faceta més desconeguda de Beatriz Archidona

Beatriz Archidona, a més de presumir de família a les xarxes socials, mostra també algunes de les seves aficions i de les seves facetes més íntimes. La tarragonina està molt vinculada al poble dels seus pares, Villanueva de la Fuente, a Ciudad Real (Castella-la Manxa).

A més del seu poble, Beatriz Archidona i la seva família aprofiten qualsevol moment per fer escapades per tot el globus terraqüi. Una bona mostra d'això són les nombroses fotografies que la periodista puja a les xarxes socials.

➡️ Televisió

Més notícies: