Muntatge amb Borja Prado en vestit, el logotip de 'Bake Off' i un emoji de silenci
TELEVISIÓ

'Bake off' ressuscita l'escàndol que Borja Prado va aconseguir silenciar a Telecinco

'Bake off' ha viscut un moment realment inesperat que ha tornat a posar Borja Prado a primera línia

Bake off ha aconseguit que Rocío Carrasco es torni a posar davant de les càmeres, després del veto que va patir a Telecinco per Borja Prado. Aquest va decidir que havia arribat el moment de silenciar-la, després que donés a la cadena grans audiències amb la seva docusèrie. El directiu va optar perquè no es tornés a parlar a Mediaset de tot l'infern que ella va viure.

No obstant això, en l'última entrega de Bake off aquest calvari ha tornat a posar-se sobre la taula. Ha passat quan la participant, que competeix per ser la millor pastissera, ha fet una picada d'ullet inesperada al seu documental. Concretament, a les persones que des d'aleshores han esdevingut el seu suport incondicional, que han cregut la seva història i en continuen parlant perquè no caigui en l'oblit.

Bake off torna a parlar de la història controvertida que Borja Prado va callar

Bake off, després d'una estrena no gaire reeixida, ha canviat de dia d'emissió. Així, les últimes hores ha tornat a arribar a les pantalles, ja que a partir d'ara se'n gaudirà dilluns. Un programa on Rocío i més famosos estan demostrant les seves habilitats amb la rebosteria.

Fins ara, tothom parla del concurs de La 1 pel comportament divertit de Yolanda Ramos i fins i tot per una frase de Blas Cantó. Però ara està de màxima actualitat per això que ha passat a la darrera emissió. El que ha passat és que Carrasco ha tingut una picada d'ullet amb el seu passat i el seu veto per Borja Prado a Telecinco.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
A 'Bake off' s'ha recordat el moment més complicat a la televisió d'ella | RTVE

El directiu, tal com hem indicat, va decidir silenciar-la i que no es tornés a parlar dels episodis tan durs que ella va relatar a la seva sèrie. En concret, els presumptes maltractaments del seu exmarit i fins i tot la violència vicària que el va acusar de dur a terme.

Situacions molt doloroses que van fer que moltes persones li donessin suports des d'aquell moment, agrupant-se sota el nom de marea fúcsia. Van triar aquest nom perquè d'aquest color era el vestit que aquella va lluir durant tots els episodis.

Precisament a aquests fans ha fet una picada d'ullet la concursant a Bake off. Tot ha passat quan a la primera prova ha hagut de fer galetes amb forma de cartes i després establir-les a manera de torre. Doncs durant la preparació d'aquestes, Rocío Carrasco ha dit una cosa inesperada.

Captura de 'Bake Off' amb Rocío Carrasco a l'aigüera amb un mocador al cap i una batedora rosa el 15 de gener de 2024
A 'Bake off' ha fet una picada d'ullet als seus nombrosos defensors | RTVE

Exactament, en veure que li havia tocat una batedora rosa, ha afirmat: “A veure si m'entenc jo amb aquest aparell. Que és de color rosa i m'ha de donar sort”.

I aquí no ha quedat tot, perquè ha tornat a posar al disparador la seva història en referir-se a la marea blava, que és el nom dels que defensen el seu ex. En veure que una de les proves no li va sortir tan bé com esperava, va dir: “No posaré mai més blau al meu plat”.

Bake off genera enrenou a les xarxes amb aquestes paraules que indirectament assenyalen Borja Prado

Bake off ha aconseguit que aquestes manifestacions de la seva participant hagin propiciat nombrosos comentaris a les xarxes. En efecte, dels seguidors d'aquella, que l'han aplaudida per la picada d'ullet que els ha fet.

Poden llegir-se missatges com aquests: “El blau no és bon color, tu al fúcsia sempre”, “Ja saps, blau al plat no, fúcsia. Després, tu posa't el que vulguis, que tot et queda bé” i “Vinga, som amb tu”.

En aquesta mateixa línia trobem més comentaris sobre el que ha passat a Bake off. Exemples són els següents: “Ànim, Rocío”, “Força, no estàs sola”, “Quin preciós detall amb la marea fúcsia” i “Se l'estima, perquè és entranyable. Ho diuen totes les persones normals, les altres rabien”.