Muntatge del repartiment de 'La Promesa' i Ana Rosa Quintana somrient

TELEVISIÓ

Audiències ahir: TVE compleix 'La Promesa' i enterboleix la sobretaula de Telecinco

Les audiències ahir van donar una notícia estupenda a La 1


Les audiències ahir van deixar clar que hi va haver un únic vencedor a la sobretaula. Un vencedor que va escombrar els seus rivals directes amb contundència i sense donar-los cap mena de treva.

Sí, les audiències ahir van donar una autèntica alegria a TVE gràcies a l'èxit que va aconseguir el capítol de la sèrie La Promesa. Per això, els seus competidors, com ara Ana Rosa Quintana amb el seu TardeAR, van viure una tarda nefasta a la franja que van compartir. No van tenir res a fer front a aquella.

Les audiències ahir van dictar sentència: La 1 està triomfant

Les audiències d'ahir eren molt esperades avui per totes les cadenes, però especialment per La 1. I és que l'ens públic volia saber si li havia funcionat l'estratègia d'haver estat donant avançaments inesperats de la sèrie La Promesa. Exactament, haver revelat que es descobriria, per fi, qui era el sorprenent pare del jove Curro: Alonso, el marquès de Luján.

Doncs bé, ja ho hem vist, a TVE aquest esquer li va sortir rodó. Només cal veure que a la sobretaula la ficció espanyola va ser un vertader èxit i va aconseguir el lideratge. Ni més ni menys que va triomfar, aconseguint un 12,8 % de quota i 1 039 000 espectadors.

D'aquesta manera, va obtenir una de les quotes més elevades de la seva història i va superar la mitjana que està tenint aquesta segona temporada. Resultat espectacular que deixa clar que aquesta proposta de La 1 és l'opció preferida dels teleespectadors cada tarda i que té una llarga vida al davant.

El personatge de Curro seriós a la seriosa 'La Promesa'

Aquest triomf d'audiències de la cadena pública va comportar alhora un revés per a Telecinco, que no remunta i segueix sense trobar la clau de l'èxit. És clar, perquè els dos programes de Mediaset que coincideixen momentàniament amb la ficció van haver de conformar-se amb les engrunes. Así es la vida va tenir un 8,7 % i 818 000 seguidors i TardeAR, encara que va pujar, va aconseguir només un 10,1 % i 837 000 espectadors.

De la mateixa manera, davant el rotund èxit de TVE tampoc no van poder fer res altres cadenes. Antena 3 no va superar l'11,3 % de quota amb Pecado original i Todo es mentira, de Cuatro, només va obtenir un 5,6 %.

Les audiències de la resta de la setmana podrien ser igualment positives per a La 1

Les audiències ahir van ser especialment folgades per a La 1 i la seva sèrie d'època. I la cadena espera que aquesta setmana continuï sent així segons el que s'acosta.

Primer, perquè els espectadors tindran interès a saber com Curro actua en descobrir que qui creia el seu oncle és en realitat el seu pare. Hi ha curiositat per conèixer si els ho dirà obertament o esperarà a prendre una decisió després de comunicar-ho a Jana. Per descomptat, també hi ha l'expectativa de veure com reacciona Cruz, la malvada marquesa, en topar amb un fill secret del seu marit.

Encara més, s'obren més fronts que hauran de ser resolts. Els seguidors a les xarxes han començat a posar sobre la taula qüestions com ara si Alonso sabia que havia tingut un fill. I també si és coneixedor de qui és o que la mare d'aquest, Dolores, va ser assassinada.

Imatge promocional dels protagonistes de 'La Promesa', sèrie de La 1

Segon, TVE espera que les audiències segueixin sent altes per a aquesta ficció perquè aquesta setmana tindrà lloc un altre moment molt esperat. Tal com ha mostrat a través d'una promo realment atractiva, per fi Jana i Manuel podran gaudir plenament de la seva història d'amor. Ho faran lluny de la comarca de Los Pedroches, sense ser qüestionats per ningú i sense la presència de les respectives parelles, Jimena i Abel.

I això no és tot. La cadena pública també espera, com és habitual cada setmana, aconseguir ser líder dijous a la nit amb la nova temporada de MasterChef.

➡️ Televisió

Més notícies: