Fotomuntatge amb un fons de l'exterior dels estudis de TV3 i Toni Soler al capdavant mig somrient

TELEVISIÓ

Les audiències d'ahir deixen respirar a Toni Soler

Toni Soler, un dels millors pagats de la televisió pública catalana, aconsegueix mantenir-se a TV3


Toni Soler ha aconseguit respirar tranquil, de moment. El programa que presenta a TV3 cada vespre ha batut rècords d'audiència. L''Està passant' ha fet aquest dimarts, 24 d'octubre, el seu màxim de l'any en share.

El format de Minoria Absoluta liderava ahir la seva franja amb 307.000 espectadors a TV3 i fins a un 19% de quota de pantalla.

Toni Soler aconsegueix respirar a TV3

Toni Soler pot respirar tranquil, de moment. El programa que presenta abans del 'TN Vespre' a TV3 sembla que funciona. O almenys això és el que diuen les audiències d'aquest dimarts, 24 d'octubre.

L''Està passant' va batre rècords ahir amb el màxim de quota de pantalla. El format de la productora de Toni Soler, Minoria Absoluta, feia ni més ni menys que un 19% de share i 307.000 seguidors.

De fet, fins a 523.000 espectadors van connectar en algun moment amb el programa aquest dimarts. Unes dades que han fet líder l'espai de Toni Soler a Catalunya.

TV3 va ser líder aquest dimarts a Catalunya. La cadena catalana va aconseguir situar al lideratge set dels seus programes. Entre ells l''Està passant' de Toni Soler, un dels programes que costen més diners a TV3.

La cadena pública de Catalunya aconseguia ahir un 16,6% de share. Se situava així a una gran distància, de 7,6 punts, de la seva competidora més directa, Antena 3, que feia un 9,0%.

La productora de Toni Soler, la més ben pagada

La productora de Toni Soler, Minoria Absoluta, és la millor pagada de tot TV3. Així es va revelar per primera vegada l'any 2020. I és que Toni Soler va cobrar la ni més ni menys xifra de 4,76 milions d'euros l'any 2019 de part de la televisió pública catalana.

Unes dades que ni tan sols van ser superades per Ricard Ustrell. El periodista de TV3, que ara també presenta els matins a Catalunya Ràdio, se situa per sota de Minoria Absoluta.

Encara que tampoc seria menyspreable la quantitat que cobra de TV3. Ricard Ustrell va superar fins i tot El Terrat el 2019. La televisió pública li va pagar fins a 3,76 milions d'euros.

Tot i això, malgrat ser una xifra considerablement alta, és un milió menys que Toni Soler. Minoria Absoluta és, sens dubte, la productora de TV3 que s'emporta una gran part dels diners de la televisió pública. Una que fa anys que no aposta per produccions pròpies.

➡️ Televisió

Més notícies: