Muntatge de fotos de Susanna Griso i Gema López, als platós dels seus respectius programes, amb rostre seriós, i al centre un gràfic de barres amb interrogants
TELEVISIÓ

Audiències d'ahir: Susanna Griso i Gema López ja tenen el que tant estaven buscant

Les audiències d'ahir els han donat, per fi, el que somiaven tant

Les audiències d'ahir han arribat a les nostres mans i ens han deixat clar que, com sempre, MasterChef Celebrity va ser líder indiscutible de la nit. Això sí, ens han donat una sorpresa sobre els matins, que haurà omplert d'alegria tot Antena 3.

Les audiències d'ahir han reflectit canvis a la franja matinal. Exactament, han evidenciat que Atresmedia està aconseguint millorar tant en aquest horari que ha batut el rècord de la temporada. Per això, les dues presentadores d'Espejo Público, que és el programa que ha aconseguit aquest resultat, estan veient complir el somni que tant buscaven.

Les audiències d'ahir han alegrat Antena 3

Les audiències d'ahir, tal com hem esmentat, ens han deixat bocabadats. I és que les dades ens han mostrat que hi ha moviments en l'horari matinal. Vaja, que la situació ha canviat notablement per a sorpresa de tots, alegria dels uns i tristesa dels altres.

Durant anys, Ana Rosa Quintana va ser líder indiscutible dels matins amb el seu programa a Telecinco. Tot i això, ara que se n'ha anat amb un altre format a les tardes, tot és diferent. Ara les reines d'aquest horari són Griso i la seva companya Gema, que estan al capdavant d'Espejo Público a Antena 3.

Gloria Camila i Gema López parlant amb Susanna Griso a Espejo Público
Les audiències d'ahir han donat el lideratge matinal a Antena 3 | Atresmedia

Bona mostra d'aquest triomf són les dades de les audiències d'ahir dijous. Aquestes mostren que l'espai d'Atresmedia va aconseguir la gran xifra d'un 14,6 % de quota i 420 000 espectadors. Encara més, el seu minut d'or es va produir al voltant de les 13:09, quan hi va haver davant el televisor 611 000 teleespectadors.

D'aquesta manera va aconseguir ser el més vist al nostre país en aquest horari. Però és que aquest resultat suposa un triomf més, a banda del lideratge. Exactament, el format matinal hi va aconseguir un rècord: l'índex d'audiència més elevat de moment d'aquesta temporada, cosa que és motiu de celebració.

Vaja, que les audiències han evidenciat que Susanna i Gema han aconseguit fer un bon tàndem per atreure el públic. Ara elles, que s'emporten molt bé dins i fora del plató, són les reines de la seva franja, que és el que desitjaven. I això és gràcies a la seva experiència a la televisió, que Ana Rosa ja no hi és com a rival i també que López ha aportat atractiu a la secció del cor.

Les audiències d'ahir donen notícies menys alegres als rivals d'Espejo Público

Les audiències d'ahir han donat una alegria a Antena 3 amb el resultat matinal, tot al contrari que ha fet amb les cadenes rivals. Així, Telecinco s'ha emportat el revés que ha perdut el seu lideratge en aquest horari i sembla que no hi ha marxa enrere.

La mirada crítica, d'Ana Terradillos, no va passar del 12,5 % de quota. I Vamos a ver, presentat per Joaquín Prat, va obtenir un 14 %, que fins i tot va baixar a l'11 % en la seva versió Más.

Muntatge de Joaquín Prat i Ana Terradillos a l'estrena de Anem a veure i La Mirada Crítica
Les audiències d'ahir han mostrat que Telecinco ha perdut la primera posició als matins | Mediaset

D'aquesta manera queda clar que la marxa de Quintana no ha estat beneficiosa en absolut. És clar, perquè Mediaset ja no lidera els matins, com feia des de fa anys. I tampoc les tardes, ja que el programa d'aquella no ha aconseguit vèncer el de Sonsoles Ónega a Atresmedia.

TVE tampoc va tenir millor sort, però és cert que La hora de La 1 va tenir un bon 11,6 % i 249 000 espectadors. Tot i això, el programa posterior, Mañaneros, presentat per Jaime Cantizano, continua sense enganxar l'audiència, encara que ha anat millorant. Ahir es va haver de conformar amb un 9,1 %, una quota de pantalla força allunyada de la que aconsegueixen els seus competidors.