Muntatge amb primer pla de Jorge Fernández i Alfonso Arús, i un gràfic de barres blanc amb els logos de les cadenes
TELEVISIÓ

Audiències ahir: la sort de Jorge Fernández és el nou turment d''Aruser@s'

Les audiències d'ahir van evidenciar que hi ha una dura rivalitat cada dia entre Antena 3 i La Sexta per una dada

Les audiències ahir van tornar a deixar molt clar que hi ha una lluita gairebé aferrissada entre les diferents cadenes de televisió. No només barallen per triomfar a la sobretaula o a la nit, sinó també per ser la que aconsegueix la millor quota de pantalla diària. En concret, per obtenir aquesta posició s'enfronten sempre Antena 3 i La Sexta.

Les audiències ahir van demostrar que qui va obtenir la millor quota va ser el concurs La Ruleta de la Suerte. I això va suposar que Aruser@s perdés aquest tron, que l'havia aconseguit fa molt pocs dies.

Audiències ahir: l'alegria de Jorge davant la tristesa d'Arús

Les audiències d'ahir eren molt esperades avui, ja que hi havia curiositat per saber quin programa havia aconseguit la millor quota de la jornada. I va ser per a Jorge Fernández i La Ruleta, ja que el concurs d'Antena 3 va obtenir un 21,2 %, va ser líder de la seva franja i va reunir 1 627 000 espectadors.

D'aquesta manera, aquest format torna a recuperar aquest tron, que curiosament l'havia perdut fa uns dies. Sí, perquè després d'arrabassar-lo a Pasapalabra, els el va treure Alfonso Arús amb Aruser@s.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb una camisa de quadres el 15 de novembre de 2023
Les audiències ahir van ser una grata sorpresa per al concurs del migdia | Atresmedia

El basc avui torna a somriure per la dada aconseguida, ja que va tenir sort ahir amb l'espai, en què va rebre un curiós sobrenom. La tristesa, en aquest cas, va ser per a Arús, que va haver de conformar-se amb la segona posició quant a aquesta dada. Sí, perquè va aconseguir un 20,7 %, dada amb què, això sí, va ser l'opció més vista en el seu horari.

Amb això que s'ha vist, queda de manifest que hi ha una lluita sense caserna entre Antena 3 i La Sexta per aconseguir la millor quota de pantalla. Cada dia els dos formats esmentats combaten per obtenir aquest honor i, per ara, la situació és força canviant, ja que un dia l'aconsegueix un i un altre dia, l'altre. Caldrà esperar per veure com continua aquesta tendència i si algun aconsegueix finalment refermar-s'hi com a imbatible.

Alfonso Arús mirant de banda a Aruser@s de laSexta
Les audiències ahir van arrabassar el tron de millor quota a Arús | Atresmedia

Tot i això, les audiències també poden tornar a sorprendre'ns mostrant-nos que Pasapalabra recupera aquest regnat que ha tingut en el seu poder durant tant de temps. Qualsevol cosa pot passar.

Les audiències ahir van donar més alegries a Antena 3

Les audiències ahir van deixar molt satisfeta Antena 3 amb els resultats aconseguits amb el concurs de Fernández. Però és que a l'horari de màxima audiència li van tornar a donar una nova satisfacció.

El que va passar és que la cadena de la “tele oberta” va ser líder indiscutible de la nit. Primer, amb El Hormiguero, que va tenir de convidat Sergio Dalma, ja que va arribar al 15,4 %. Segon, amb la sèrie Hermanos, que va aconseguir un fantàstic 13,7 %.

Telecinco, per la seva banda, va haver de resignar-se a haver estat la segona opció preferida de la nit dels espectadors. Això sí, tenint uns resultats lamentables i que han de fer reflexionar la cadena. I és que l'última hora de GH VIP no va passar del 6,4 % i la sèrie Bosé va concloure amb una xifra gens positiva: un 8 % i només 810 000 televidents.

Les audiències ahir també van donar un sonor revés a La 1, que va tornar a veure que El Conquistador no triomfa entre el públic. Aquest programa d'aventures va ser el tercer al rànquing després de quedar-se amb un escarit 7,1 % i 643 000 seguidors. Vaja, que tot sembla indicar que no n'hi haurà nova temporada, que no ha enganxat els espectadors en cap moment des de la seva estrena.