Primer pla de Sonsoles Ónega feliç a la Fira del Llibre de Madrid
TELEVISIÓ

Audiències ahir: Sonsoles Ónega rep l'altre premi que tant estava esperant

Les audiències d'ahir li han donat una nova alegria

Les audiències d'ahir eren molt esperades avui, ja que hi havia interès a saber quin espai havia triomfat a la tarda. Doncs bé, ara que ja les coneixem, ens ha quedat clara una cosa. I aquesta no és cap altra que Sonsoles Ónega està passant un bon moment.

Les audiències d'ahir li han donat una nova alegria i un altre reconeixement, després d'haver rebut el dia anterior el Planeta. Han deixat de manifest que les tardes de la televisió al nostre país tenen propietària i és ella. Ha tornat a ser líder a la seva franja horària sense discussió.

Les audiències d'ahir donen una nova satisfacció a Sonsoles

Les audiències d'ahir són aclaridores respecte al moment televisiu que viu Antena 3, ja que han tornat a deixar de manifest que triomfa amb diferents programes. Un d'ells és el d'Ónega, que ha augmentat la seva felicitat en descobrir les dades que li han donat aquelles.

En concret, dilluns a la tarda ella ha aconseguit tornar a ser líder indiscutible amb Y ahora Sonsoles. Ho ha aconseguit en obtenir un 13,2 % de quota de pantalla i 1 042 000 espectadors. Una xifra que suposa que hagi guanyat més de 100 000 seguidors i gairebé un punt respecte del dilluns anterior.

Però això no és tot, ja que les audiències han estat clares amb ella: ha aconseguit batre el rècord de temporada. El motiu és que des del darrer 30 de maig no aconseguia superar la barrera del milió de teleespectadors. Sense oblidar tampoc que fins i tot ahir va arribar a assolir l'espectacular xifra de més de 3 700 000 espectadors únics.

Aquesta dada deixa de manifest que, malgrat l'arribada d'Ana Rosa a les tardes de Telecinco, el públic la continua preferint. Sonsoles ha aconseguit refermar-se a la seva franja i ni la seva excap ha aconseguit desbancar-la com a 'reina de les tardes'.

Això sí, possiblement el bon resultat d'ahir pot ser també perquè els espectadors volien conèixer com estava després d'haver guanyat el Planeta amb Las hijas de la criada. Amb aquest s'ha embutxacat 1 000 000 € i s'hi reconeix la seva tasca com a escriptora, que ja va iniciar el 2004. Sobre aquest, ha manifestat que no li havia explicat a ningú de la seva família que s'hi havia presentat perquè no els volia defraudar.

Ara bé, a Sonsoles no només li estan donant alegries les audiències, sinó també la seva faceta com a escriptora. Sense oblidar que la seva tasca periodística també ha estat reconeguda recentment amb el premi Joan Ramon Mainat. Vaja, que la vida li somriu, fins i tot a l'àmbit personal, ja que té nou xicot.

Sonsoles Ónega mirant a càmera a 'I ara Sonsoles' d'Antena 3
Les audiències d'ahir han tornat a fer-la líder | Atresmedia

Les audiències d'ahir ofereixen més dades interessants

Les audiències d'ahir també han mostrat altres resultats cridaners que val la pena tenir en consideració. Per exemple, han deixat clar que Ana Rosa ha millorat una mica en audiències, tot i que segueix a distància d'Ónega. En efecte, amb el darrer programa ha aconseguit un 11,1 % i 911 000 espectadors.

De la mateixa manera, també ha estat positiva l'última dada d'Así es la vida, antecessor de TardeAR. Respecte a la setmana passada, ha pogut augmentar en 1,6 punts la seva quota, ja que ha obtingut un 9,7 %.

Muntatge d'Ana Rosa a TardeAR i Sonsoles Ónega a I ara Sonsoles aquest divendres 22 de setembre
Les audiències d'ahir han demostrat que Ana Rosa no aconsegueix batre la seva rival | Mediaset, Atresmedia

Les audiències d'ahir han estat igualment positives per a La 1. Després del fiasco de La Plaza, que ha hagut de ser retirat, els espectadors han tornat a donar-li bones dades a les tardes de TVE. I tot gràcies a la sobretaula conformada per la sèrie La Promesa, el retorn del concurs El comodín de La 1 i El cazador.