Muntatge de fotos de Pablo Motos amb un gràfic de barres al costat i el plató d''El Hormiguero' de fons
TELEVISIÓ

Audiències ahir: ningú oblidarà la dada que ha fet Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Les audiències d'ahir li han donat uns resultats realment impactants

Les audiències ahir sembla que van trencar sostre. Sí, ens han deixat de manifest que hi ha un líder indiscutible a l'horari de màxima audiència i sembla que no deixarà la seva posició. Encara més, continua creixent i aconseguint dades senzillament espectaculars.

Les audiències d'ahir han exposat amb claredat que Motos amb El Hormiguero no té cap rival. Ho demostra que ahir va aconseguir un resultat que no podrà oblidar i que avui és l'enveja de tots els seus rivals, especialment de Telecinco.

Les audiències ahir: El Hormiguero és líder indiscutible

Les audiències d'ahir eren molt esperades avui per les diferents cadenes per conèixer les dades de les seves propostes televisives. I qui segur s'ha quedat més satisfeta amb aquests és Antena 3. Sí, perquè ha aconseguit el que Mediaset fa tant de temps que busca: tenir un programa sòlid que sigui cada nit el primer de la seva franja horària i per golejada.

Atresmedia està d'enhorabona perquè ahir a la nit Pablo Motos va aconseguir amb El Hormiguero unes xifres realment sorprenents. Ni més ni menys va tenir un 14,6 % de quota i 1 968 000 espectadors. Però el més fascinant de tot és que fins a 4 700 000 teleespectadors van connectar en algun moment de la nit amb aquest programa.

Aquests resultats d'audiències tindran molt contents tant el presentador com tot el seu equip. I és que deixen de manifest que sempre són l'opció preferida del públic en aquest horari. Tot perquè han sabut donar forma a un espai on hi ha entreteniment, diversió, personatges famosos, curiositats…

Les audiències d'ahir van caure novament retudes a Antena 3 i a aquest format amb dues convidades d'excepció. Ens estem referint a les influencers Dulceida i Alba Paul Ferrer, que van acudir a parlar del seu projecte, el pòdcast Destino: las estrellas.

Tot i això, potser el que més va atreure els espanyols va ser la part en què van parlar de la seva reconciliació sentimental després d'una dura ruptura. Van donar detalls d'aquesta evolució de la seva història d'amor, cosa que va comportar que Motos també s'obrís en canal. Exactament, el presentador no va dubtar a comentar la seva recent separació de la seva dona i sòcia, Laura Llopis.

Les audiències ahir: nou fiasco per a Telecinco

Les audiències d'ahir no només han ressaltat el gran triomf de Pablo, també han revelat que Telecinco està caient cada cop més en picat. Aquesta cadena, que enveja el seu rival per haver aconseguit un programa d'èxit assegurat, cosa que no va aconseguir amb Cuentos Chinos, ja no triomfa ni amb els seus plats forts. Bona mostra d'això és que ahir a la nit la nova entrega de la sèrie Entrevías va ser un fracàs absolut.

Aquesta ficció, protagonitzada per José Coronado, va fer un mínim històric, ja que per primera vegada va tenir una quota per sota del 10 %. En concret, va obtenir un 9,9 % i 925 000 espectadors. Per això, ha perdut 0,7 punts respecte a la setmana anterior i 1,3 punts respecte a la seva estrena.

Muntatge de Pablo Motos a El Hormiguero i Jorge Javier a Contes Xinesos

Vaja, que va a mal borràs i a això va contribuir que el format que la va succeir també va tenir unes audiències gens positives. L'emissió d'última hora de GH VIP va tornar a baixar, cosa que va suposar que s'hagués de conformar amb un 6,9 % i 942 000 seguidors. Això sí, va obtenir dues dècimes més que les dues setmanes anteriors.

L'única cosa positiva per a Mediaset va ser que el seu Código 10, de Cuatro, ha aconseguit captar audiència fidel setmana rere setmana. Així, ahir va assolir un 6,2 % i 391 000 seguidors. Ara bé, en algun moment fins a més de 2 400 000 teleespectadors hi van connectar per informar-se de la premsa de successos.

➡️ Televisió

Més notícies: