Fotomuntatge amb una imatge de fons del logotip d''Eufòria' de TV3 i al capdavant Miki Núñez i un emoji amb cara enfadada
TELEVISIÓ

L'audiència de TV3 torna a carregar contra 'Eufòria', el programa de Miki Núñez

Els espectadors de la televisió pública catalana han esclatat contra el concurs després de l'últim que ha passat

TV3 ha tornat a rebre més crítiques després de l'emissió d'una nova gala d'Eufòria, el talent musical presentat per Miki Núñez. Aquest divendres passat, la televisió pública catalana tornava amb una gala en què prometia moltes emocions.

No obstant això, sembla que no ha agradat a tota l'audiència d'Eufòria. I és que molts esclataven en xarxes després de veure l'expulsió d'un dels favorits del públic al final de la nit. Motiu pel qual han acabat sentenciant el programa de TV3.

L'audiència de TV3, indignada després de l'última gala d'Eufòria, el concurs de Miki Núñez

Els espectadors de la cadena pública de Catalunya s'han mostrat molt indignats amb l'última gala d'Eufòria, el concurs de Miki Núñez emès divendres passat, 12 d'abril. I és que l'expulsió d'un dels favorits de l'audiència, Fredrik, ha fet esclatar a les xarxes.

"No has agafat res de la setmana passada i necessito un Fredrik molt més potent", deia un dels jurats del programa, Albert Sala. "Això és un toc d'atenció". Encara que, i malgrat aquest 'toc d'atenció', el concursant acabava expulsat del talent de TV3 al final de la nit davant de la Maria, que se salvava amb el 60% dels vots.

I les xarxes no dubtaven a mostrar el seu malestar, assegurant que era l'última vegada que veien Eufòria, el concurs presentat per Miki Núñez a TV3.

"Quina pena de jurat, fa joc amb la poca qualitat dels concursants que se salven".

"Ah, que se'n va anar el Fredrik? Deixo de mirar Eufòria".

“És un sacrilegi que haurien d'haver previst que no pogués passar. Fredrik, endavant, el teu nivell és molt superior al d'aquest concurs. Per mi també s'ha acabat Eufòria”.

Captura de diversos tweets amb crítiques sobre 'Eufòria' de TV3

Com si fos ahir supera Eufòria, de Miki Núñez, a TV3

Eufòria no va ser ahir un dels programes més vistos de la televisió a Catalunya. De fet, es va situar a la sisena posició. I és que a TV3 va ser més vist, fins i tot, el capítol de la telenovel·la de sobretaula Com si fos ahir, que va obtenir un 18,0% de quota de pantalla, amb 246.000 fidels, a diferència del 14,8% i 227.000 espectadors que reunia el concurs musical de la televisió pública catalana.

Unes dades les d'Eufòria que, a més, no van aconseguir vèncer l'estrena de Tu cara me suena a Antena 3. El concurs presentat per Manel Fuentes s'alçava amb un 23,2% de share i fins a 317.000 seguidors.

➡️ Televisió

Més notícies: