Fotomuntatge amb una imatge de fons dels estudis de TV3 amb el logo i al capdavant Toni Soler mig somrient

TELEVISIÓ

L'audiència de TV3 dona una mala notícia a Toni Soler i al seu 'Està passant'

El passat 21 de desembre, Toni Soler va fer la seva última aparició com a presentador al programa 'Està passant' de TV3

Males notícies per a Toni Soler i el seu Està passant de TV3. El cert és que el català ja no presenta aquest espai, però segueix pertanyent a Minoria Absoluta, la seva productora. D'aquesta manera, aquest dilluns 13 de maig, l'audiència va dictar sentència amb el programa.

El passat mes de setembre, Toni Soler va anunciar a El món de RAC1 que deixaria de presentar l'Està passant. Una notícia que va agafar tothom per sorpresa. Quan Jordi Basté li va preguntar: “Encara et passa pel cap?”, la resposta de Toni Soler va ser implacable.

"Sí, sí, em passa pel cap força, crec que aquest any serà l'últim. Hem de mirar com s'ajusta el calendari, però hi haurà canvis perquè tinc altres compromisos", va confessar. Finalment, el 21 de desembre passat, Toni Soler va fer la seva última aparició com a presentador.

"He decidit anar-me'n perquè ja fa sis anys que portava el programa. Soc una persona que tendeixo a cansar-me de les coses i sis anys és un període bastant llarg. Ho passava molt bé, però és feina i era el moment de deixar-ho", va assegurar Toni Soler.

L'audiència de TV3 dicta sentència amb l'Està passant de Toni Soler

La veritat és que aquest dilluns, el programa de Toni Soler no va aconseguir enganxar l'audiència de la televisió pública de Catalunya. D'aquesta manera, l'espai català no va aconseguir imposar-se a Pasapalabra, presentat per Roberto Leal a Antena 3.

El programa Està passant només va poder reunir 230.000 espectadors i un 15,3% de quota de pantalla. Mentre que Roberto Leal va aconseguir un 16,2% de share i 242.000 televidents. Potser l'audiència de TV3 troba a faltar Toni Soler a la petita pantalla.

Fotomuntatge de Toni Soler i Roberto Leal

TV3 va ser la cadena líder

Tot i això, TV3 va ser la cadena més vista del dia. El TN Migdia va ser l'espai més vist del dia amb 491.000 espectadors i un 33,1% de quota. Seguit del TN Vespre de Toni Cruanyes, el qual va reunir 370.000 fidels i un 18,7% de share.

El tercer espai més vist per l'audiència del canal català va ser Cuines amb 347.000 televidents i un 23,2% de quota. Així doncs, darrere de TV3 van quedar Antena 3 amb un 10,2%, La 1 amb un 8,5% i, finalment, La Sexta amb un 6,8%.

➡️ Televisió

Més notícies: