Fotomuntatge de Toni Cruanyes amb les últimes audiències de la seva 'TN Vespre' i de TV3

TELEVISIÓ

L'audiència de TV3 dona la pitjor notícia a Toni Cruanyes i al seu 'TN Vespre'

Pel que fa als dies anteriors, els espectadors del 'TN Vespre' de Toni Cruanyes a TV3 ha baixat considerablement

L'última emissió del TN Vespre, presentat per Toni Cruanyes, va comportar una descoratjadora notícia per al català. I és que les dades d'audiència d'aquest dimecres passat van ser inferiors en comparació de les de jornades anteriors.

L'entrevista al president Pere Aragonès es va erigir en l'espai més vist de TV3 amb un 20,7%. Tot i això, l'elecció dels teleespectadors d'aquest dimecres va estar marcada per un fenomen imparable: La Isla de las Tentaciones. El programa es va alçar com a indiscutible rei entre els televidents més joves, arrasant amb el 47,7% de l'audiència.

Toni Cruanyes ha vist com el seu TN vespre de TV3 ha baixat

L'arribada de la final d'aquest reality va desencadenar un notable descens per a TV3, que va veure com havia perdut part del públic. El TN Vespre, conduït per Toni Cruanyes, va patir un cop dur a causa de la gran popularitat del reality de Mediaset. La competència directa que va representar aquest reality va provocar una pèrdua significativa d'espectadors per a l'espai informatiu de TV3.

Captura de 'L'Illa de les Temptacions' amb Marieta i Álex a la foguera donant-se les mans mentre es miren asseguts el 13 de març de 2024
La final de 'La Isla de las Tentaciones' ha batut rècords. | Mediaset

No obstant això, el TN Vespre de Toni Cruanyes va obtenir 407.000 espectadors i un 19,2% de share. Unes xifres que no estan gens malament, però són insuficients si les comparem amb les de programes anteriors. Per part seva, el TN Migdia de la cadena pública de Catalunya va ser el tercer espai més vist amb 351.000 seguidors i un 27,0%.

El quart programa més vist va ser el programa Cuines de Marc Ribas. El qual va obtenir 314.000 fidels i un 23,9% de quota.

Toni Cruanyes i el seu TN vespre de TV3 no són els favorits dels joves

La clara preferència dels joves va quedar clara amb els números de La Isla de las Tentaciones, que va aconseguir la seva màxima esplendor amb aquest 47,7% dels observadors. Amb aquestes dades, el prime time de dimecres va ser conquerit sense cap dubte per aquest reality. Per la seva banda, a TV3, la pel·lícula Bel Canto es va veure relegada a un modest 9,4% de l'audiència, en contrast amb el domini absolut de l'espai de Sandra Barneda.

Primer pla de Toni Cruanyes al TN vespre d'aquest diumenge 25 de febrer de 2024
Toni Cruanyes dirigeix el 'TN Vespre'. | TV3

Ara que el reality de Mediaset ha acabat, haurem d'esperar per veure si això torna a aixecar els programes de TV3 i, amb ell, els informatius de Toni Cruanyes.

➡️ Televisió

Més notícies: