Muntatge de Carles Porta amb una imatge seva al tercer capítol de Tor

TELEVISIÓ

El detall de Carles Porta que ha cridat l'atenció de l'audiència de ‘Tor’ de TV3

Els espectadors de TV3 es fixen en un detall de Carles Porta després de l'emissió del nou capítol de ‘Tor’

Una setmana més, el nou programa de Carles Porta, Tor, no ha deixat ningú indiferent. Tot i això, aquesta vegada, l'audiència no ha destacat el contingut del nou true crime de TV3, sinó l'aparició del mateix Carles Porta en un moment donat del format.

Amb Tor, Carles Porta ha volgut relatar la història dels assassinats que van posar fi a la vida de tres veïns de la muntanya de Tor. I és que en aquest poble sempre han discutit —i fins i tot assassinat— per saber qui és la persona que hauria de ser la propietària de la muntanya que envolta el poble.

Carles Porta, que investiga aquesta història des de fa més de 20 anys, ha decidit compartir les seves troballes. I ho ha fet amb l'emissió d'una sèrie documental a TV3.

Captura de Carles Porta a la promoció de TOR a TV3

Carles Porta i el detall que a les xarxes socials no han pogut obviar

A la tercera entrega d'aquest programa de TV3, Carles Porta explicava com havia conegut Palanca, un dels sospitosos de l'assassinat de Sansa, el juliol del 1995. Per aquest motiu, el periodista apareixia a la pantalla, un detall que l'audiència de TV3 ha volgut destacar.

I és que el periodista apareix en unes imatges d'arxiu d'aquest capítol titulat Palanca. Carles Porta surt al costat de Palanca i els germans Moreno —els matons de Palanca— en un bar. En aquest lloc, apareix Carles Porta amb el protagonista del capítol jugant a cartes i bevent ratafia, un fet que ha sorprès molt els usuaris de les xarxes socials.

Carles Porta al tercer capítol de Tor

Amb unes quantes copes de ratafia, Carles Porta s'enfrontava a Lázaro Moreno, un dels matons de Palanca, que abans no els havia deixat passar a Tor. “Jo també he estat jove i la ratafia és traïdora. Provoca desimboltura i després ressaca, però va ajudar que em tinguessin confiança”, explicava Porta després d'emetre's aquesta escena.

Aquest clip de Carles Porta bevent ratafia, fumant i jugant a cartes és un moment que els usuaris de xarxes socials han volgut destacar. I és que a molts els ha fet gràcia veure com Carles Porta s'emborratxava per guanyar-se la confiança d'alguns dels principals sospitosos de la història.

Muntatge de Tuits parlant sobre el tercer capítol de Tor a TV3

No hi ha dubte que Tor està enganxant a l'audiència de TV3. I una prova d'això és que les xarxes socials treuen fum comentant cada entrega d'aquest nou format de Carles Porta.

➡️ Televisió

Més notícies: