Muntatge de fotos de primer pla de Lydia Lozano i, al costat, en un cercle, una imatge disfressada de Miércoles Addams

L'audiència de 'Sálvame' deixa clar per què Lydia Lozano segueix sent la seva favorita

Lydia Lozano ha causat autèntic furor

L'estrena de Sálvese quien pueda és a tocar. I els fans de Sálvame ja compten els dies i les hores per tornar a veure Lydia Lozano i altres col·laboradors.

Tot i que, de moment, s'hauran de conformar amb els petits avenços que s'han anat emetent a Netflix. Així, ja hem pogut veure Belén Esteban refent el seu currículum, o Terelu Campos parlant sense embuts sobre el seu acomiadament.

A més, per si això no fos suficient, ara Lydia Lozano també s'ha convertit en la gran protagonista del moment gràcies al cameo que s'ha marcat Dimecres Adams.

Captura de Netflix a YouTube amb Lydia Lozano vestida de Miércoles amb algú tapat de blau
Lydia Lozano arriba a l'Acadèmia de 'Nevermore' | YouTube, Netflix

I és que Lydia aterra ni més ni menys que a l'Acadèmia Nevermore, on juntament amb 'Cosa' (Chelo García Cortés) demostra que no ha perdut el ritme.

Així apareix en el nou avenç que s'ha emès des de Netflix, donant-ho tot i movent els malucs al ritme del 'chuminero'.

Lydia Lozano, la gran estrella de Netflix

“Jo ballo el 'chuminero' gòtic quan em dona la gana i no dono explicacions a ningú”, assegura a la promo que ha aconseguit revolucionar tots els seus seguidors.

D'aquesta manera, molts fans de Sálvame s'han pronunciat a les xarxes socials i han manifestat les ganes que tenen que ja comenci el nou programa, que s'emetrà a partir del pròxim 10 de novembre. I també han deixat molt clar perquè Lydia Lozano segueix sent la seva col·laboradora favorita.

"Això és art i nosaltres estem agraïts", han comentat. “Gràcies per donar una segona vida a aquestes persones increïbles”, han fet referència a Netflix.

Captura de Netflix a Youtube amb Lydia Lozano vestida de Miércoles ballant
Els fans de 'Sálvame' impactats amb el ball de Lydia Lozano | YouTube, Netflix

"Aquests clips de l'univers Sálvame a Netflix han fet més per nosaltres que Telecinco en els darrers 5 anys", han opinat. “Estan donant-nos just el que necessitàvem… Quina fantasia de promos!”, asseguren els fans.

Sens dubte, les expectatives que s'estan formant els seguidors cada vegada creixen més. “Mira. No sé com serà el programa per si mateix. Però la promo està sent ES PEC TA CU LAR”, apunten molt emocionats.