Fotomuntatge d'Alfons Arús
TELEVISIÓ

L'audiència dona la millor notícia a Alfons Arús i al seu programa

Les dades d'audiència d'aquest dimecres 29 de novembre confirmen les sospites sobre el futur d''Aruser@s' a La Sexta

Cada dia els diferents espais televisius lluiten per fer-se el líder dels matins a Catalunya. Però cap aconsegueix superar l''Aruser@s', presentat per Alfons Arús i amb col·laboradors com Miguel Ángel Rodríguez, conegut com El Sevilla, Angie Cárdenas o Evelyn Segura.

El cert és que només cal veure els comentaris que rep Angie Cárdenas, parella d'Alfons Arús, al seu compte d'Instagram. A l'audiència li agrada el programa i els números ho reflecteixen. "M'encanta el vostre programa" o "Ens encanta 'Aruser@s', sou molt divertits", entre molts altres. 

Rocco Steinhäuser és un dels analistes de televisió més importants del nostre país. El televisiu ha mostrat al compte de X, abans Twitter, les dades d'audiència d'aquest dimecres. I la veritat és que l'audiència ha donat la millor notícia a Alfons Arús.

L'audiència dicta sentència

Segons hem pogut veure, aquest dimecres 29 de novembre, 'Aruser@os' va liderar la seva franja horària. L'espai, que s'emet de 07.00 a 11.00 hores, va obtenir un magnífic 22,9% de quota i 52.000 espectadors a Catalunya.

A més, al bloc principal va aconseguir un espectacular 24,9% i 101.000 televidents. D'aquesta manera, es va menjar 'Els Matins' de TV3 amb Ariadna Oltra al capdavant. Aquesta última va aconseguir un 14,5% de share i 50.000 espectadors.

Una molt bona notícia per a Alfons Arús i tot el seu equip. Ja que s'està perfilant com el rei dels matins, després del canvi de franja horària d'Ana Rosa Quintana.

El que aconsegueix Alfons Arús amb 'Aruser@s' és acostar l'actualitat a l'audiència, però des d'una perspectiva diferent. Així, estem convençuts que, per aquest motiu, és el programa escollit per la majoria.

Més audiències

Ana Rosa Quintana i Agnès Marquès van quedar molt igualades a Catalunya. 'TardeAR' va obtenir un 8,5% de quota amb 105.000 espectadors mentre que 'El Planta Baixa' perdia amb un escàs 8,3% i 102.000 televidents.

A la nit, l'emissió de l'últim capítol de la sèrie de 'Cuéntame cómo pasó' no va poder amb 'El Joc de Cartes' de Marc Ribas. La històrica sèrie va aconseguir un 12,7% i 183.000 espectadors. Mentre que el concurs culinari de TV3 va obtenir un 18,9% i 357.000 teleespectadors.