Fotomuntatge de Toni Cruanyes amb les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

L'audiència confirma a Toni Cruanyes les sospites sobre el seu futur a TV3

L'audiència de TV3 dicta sentència amb Toni Cruanyes i el seu 'TN Vespre'

No hi ha dubte que Toni Cruanyes és un dels presentadors estrella de TV3. El periodista està vivint un gran moment professional i és que fa només unes setmanes que el seu TN Vespre estava de celebració. Va ser el mes de febrer passat quan Toni Cruanyes feia deu anys al capdavant de l'espai.

Els presentadors de la corpo i també els seus meteoròlegs són personalitats molt seguides a Catalunya. D'aquesta manera, Toni Cruanyes s'ha aixecat aquest dijous 18 d'abril amb una notícia de l'audiència del canal autonòmic català.

L'audiència de TV3 dicta sentència amb Toni Cruanyes

Aquest dimecres passat, el TN Vespre va ser l'espai més vist de TV3. El programa presentat per Toni Cruanyes va aconseguir reunir 425.000 espectadors i un 21,0% de share. El segon espai més vist va ser el TN Migdia, de Raquel Sans i Xavi Coral, i tots dos van aconseguir 393.000 televidents i un 29,7% de quota.

El programa Cuines es va quedar en tercera posició reunint 308.000 fidels i un merescut 23,1%. Davant d'aquestes dades, l'audiència de TV3 continua escollint Toni Cruanyes com un dels seus presentadors favorits. Tot i això, és possible que el presentador, als seus 49 anys, vulgui obrir un nou capítol en la seva trajectòria professional.

Primer pla de Toni Cruanyes al TN vespre d'aquest diumenge 25 de febrer de 2024

Continuarà Toni Cruanyes al capdavant del TN Vespre de TV3?

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Toni Cruanyes va voler parlar sobre el seu futur a la televisió pública de Catalunya. I és que el presentador no va tancar la porta a fer altres coses fora de l'espai dels informatius del canal català.

A més, va assegurar que deu anys és la data límit que es va posar a l'hora d'acceptar la feina. "Continuarem, encara que presentar els informatius mai no va ser el meu objectiu. A mi el que m'agrada és anar de dalt a baix, no m'agrada estar aquí lligat", va confessar el català davant els micròfons de Catalunya Ràdio.

"En el cas de deixar de fer-ho? Segurament voldria tornar al periodisme internacional com a enviat especial, per exemple", va concloure. Finalment, Toni Cruanyes va deixar clar que no es veu exercint com a periodista a la televisió espanyola.

Sigui com sigui, el presentador no ha anunciat res sobre el seu futur a la televisió pública de Catalunya. D'aquesta manera, tot apunta que haurem d'esperar que s'acabi la temporada per veure si hi ha algun moviment.

➡️ Televisió

Més notícies: