Muntatge en primer pla amb Malena Alterio i José Luis Gil

TELEVISIÓ

L'èxit de Malena Alterio que el seu amic José Luis Gil sempre anhelava

Malena Alterio podria alçar-se amb el seu primer Goya gràcies al seu paper a la pel·lícula 'Que nadie duerma'

Malena Alterio s'enfronta a una de les millors etapes professionalment parlant. I és que l'actriu que ens va conquerir gràcies a sèries tan mítiques com Aquí no hi ha quien viva estaria a punt de guanyar el seu primer Goya.

Els experts tenen molt clar que el recent paper de Malena a la pel·lícula Que ningú dormi podria portar-la a alçar-se amb un dels premis més importants a la indústria cinematogràfica del nostre país.

José Manuel Poga, Malena Alterio, Raúl Cimas al rodatge de En fin, nova sèrie de Prime Video
Malena Alterio afronta una gran etapa professional | Prime Video

Així, descriuen una "Malena Alterio que es menja la pantalla, en què està present des del primer a l'últim minut del film". A més, destaquen el fet que l'actriu es mostra "convincent en tots els vessants que mostra el complex personatge".

En aquesta, l'actriu i amiga de José Luis Gil interpreta Lucía, una enginyera informàtica que es converteix en taxista després de ser acomiadada. El més curiós és que acaba tenint trobades molt peculiars per Madrid.

Una interpretació que ja li ha servit per alçar-se com a 'Millor actriu protagonista' als Premis Ferotge. Així, ara es postula com a clara favorita als Premis Goya del pròxim 10 de febrer.

Malena Alterio posant somrient als Premis Feroç 2024
Malena Alterio triomfava als 'Premis Ferotge' | GTRES

Malena Alterio, a punt de guanyar el seu primer Goya

Un èxit que José Luis Gil també anhelava i que va estar a punt d'aconseguir el 2018, gràcies a la pel·lícula Miau. Aquest film en concret, va estar nominat ni més ni menys que a 20 candidatures.

I entre elles hi ha la de 'Millor actor revelació', que va estar molt a prop d'emportar-se l'amic de Malena Alterio. Tots dos van coincidir durant el seu pas per Aquí no hi ha qui visqui, i arran d'això van aconseguir estrènyer forts llaços que mantenen fins avui.

Post d'Irene Gil a Instagram amb una imatge de José Luis Gil somrient amb gorra marró i un comentari de Cristina Castaño l'1 de febrer de 2024
José Luis Gil fa grans avenços en la recuperació | Instagram, @irenegilmont

Recentment, descobríem que l'actor havia fet grans èxits. I és que José Luis reapareixia en públic dos anys després d'haver patit l'ictus que li va canviar la vida per sempre.

Des d'aleshores, havia estat completament centrat en la seva recuperació i la poca cosa que hem sabut del seu estat, ha estat gràcies a la seva filla Irene o alguns companys de professió.

Aquesta reaparició suposa un gran pas endavant tant per a Gil com per als seus éssers estimats, que gaudeixen veient l'actor tan a prop dels escenaris.