Muntatge de la portada d''Eufòria', Helena Garcia Melero somrient amb un bolígraf a la mà, Xavi Homs desenfocat i una copa
TELEVISIÓ

Un aspirant d''Eufòria' revela a Helena García Melero el guanyador del concurs de TV3

Un exconcursant no dubta a revelar qui és el seu clar guanyador d''Eufòria'

Ahir, divendres 17 de maig, va tenir lloc una nova gal·la d'Eufòria. I el darrer expulsat va ser Fredrik. Però és que en aquesta mateixa gal·la vam conèixer el primer finalista.

I aquest no és altre que Julien. Concursant d'Eufòria que és preferit per a molts, inclòs algun dels seus excompanys.

Qui guanyarà Eufòria?

Ja queda poc per saber qui serà el guanyador d'aquest any a Eufòria. I és que a la gala d'ahir ja vam poder veure qui és el favorit del públic.

Captura d''Eufòria' amb els concursants a l'escenari amb Miki Núñez i Marta Torné el 17 de maig de 2024

Ahir van actuar Maria, Lluís, Julien, Fredrik, Misty i Valeria. Entre ells, hi va haver dues persones que van passar a la zona de perill, Valeria i Fredrik. Però finalment l'expulsat d'Eufòria fou Fredrik.

Però també vam saber el primer finalista per guanyar el concurs. I aquest no és altre que Julien.

I és que Julien té molts seguidors tant del públic com dels seus companys d'Eufòria, per això no és estrany la posició en què està.

Un excompany de Julien el veu com a guanyador d'Eufòria

Ahir, a Tot es mou, van tenir la visita de Xavi Homs, el que havia estat l'últim expulsat d'Eufòria la setmana anterior.

Helena García Melero es va atrevir a preguntar-li qui era per a ell el clar guanyador. I Xavi no va tenir objeccions a mullar-se sobre aquest tema.

Captura d''Eufòria' amb Xavi Homs estirat amb un micròfon a la mà i pantalons vermells

El seu clar guanyador és Julien, igual que opinen molts seguidors d'Eufòria. Tot i l'atreviment, l'exconcursant no va dubtar a aclarir que entre tots els participants havien fet molta pinya.

El futur de Xavi Homs després d'Eufòria

El que no té tan clar Xavi és el seu futur. Després de sortir d'Eufòria, encara necessita pensar que vol fer amb la seva carrera musical i quin camí ha de seguir.

I és que durant el programa, el cantant ha provat diversos estils musicals en què s'ha sentit bé. Ell ja s'ha vist des de fora i li han agradat les performances en què ha format part.

Des que va sortir expulsat d'Eufòria, Xavi Homs s'ha dedicat a relaxar-se. Però té clar que quan acabi aquesta temporada ha de treballar de valent per arribar on ell desitja.

I és que li agradaria provar una barreja de soul, R&B, indie i pop. El que té clar és que les lletres seran en anglès i català.

➡️ Televisió

Més notícies: