Fotomuntatge de Carles Porta de 'Crims' amb el logotip de TV3

L'anunci de TV3 amb l'estrena de 'Crims' que no agradarà a l'audiència

Carles Porta també treballa en un nou projecte de true crime que s'estrenarà properament a TV3

La nova temporada de 'Crims', de Carles Porta, ja té data d'estrena a TV3. Arran del gran èxit que ha tingut el programa de true crime a la televisió pública catalana, el format de Carles Porta ha fet el salt a Netflix amb el nom de 'Crímenes'.

Davant el gran èxit de la recent estrena de 'El cuerpo en llamas', que parla del famós crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona, l'espai de Carles Porta ha despertat molt d'interès per part de l'audiència.

Tot fa pensar que el cas de la mort de Pedro Rodríguez amb Rosa Peral i Albert López com a autors materials de la seva mort, ha catapultat la fama de la sèrie de Carles Porta. Aquest és un petit resum del cas.

El 4 de maig del 2017, un ciclista va trobar un cotxe calcinat al Pantà de Foix. L'home va avisar els serveis d'emergències i ràpidament els Mossos d'Esquadra es van personar fins al lloc dels fets. Un cop allà, van localitzar un cadàver totalment cremat al maleter del vehicle.

Més tard, es va descobrir que el cos pertanyia a Pedro Rodríguez, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. A mesura que la investigació avançava, Rosa Peral, parella sentimental de Pedro, i Albert López, suposat amant de Peral, semblaven més sospitosos.

Finalment, Rosa Peral i Albert López van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó, respectivament, per l'assassinat de Pedro Rodríguez.

'Crims' ja té data d'estrena a TV3

'Crims' va enganxar l'audiència de TV3 des de la primera temporada. El cert és que el programa ja compta amb moltíssims seguidors. Per això interessa tant saber quan s'estrenaran capítols nous.

Una notícia que ja ha sortit a la llum, però que no agradarà a gaires. Per què? Doncs perquè encara hauran d'esperar una mica per gaudir de la cinquena temporada de la sèrie. Segons hem pogut saber, 'Crims' no s'estrenarà a la televisió catalana fins al setembre del 2024.

També ha sortit a la llum la suculenta xifra amb què comptarà el programa per a aquesta nova entrega. Tal com ha anunciat el mitjà El món de la tele, 'Crims' comptarà amb un pressupost de gairebé 2,2 milions d'euros.

Una xifra que augura una temporada espectacular. Fins ara, no han sortit a la llum més detalls sobre aquesta nova temporada, però segur que arriba plena de novetats.

Una última sorpresa

Carles Porta també treballa en una nova sèrie que s'estrenarà l'any que ve a TV3. El projecte audiovisual es dirà 'Tor, la muntanya maleïda', inspirada en el llibre del periodista 'Tor. Treze cases i tres morts'.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Va ser, la primera vegada, per fer un '30 Minuts' per a TV3. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d'odi, por i secrets.