Fotomuntatge de Pilar Eyre amb una imatge d'Helena García Meleroo

TELEVISIÓ

L'anunci de Pilar Eyre que afecta Helena García Melero i el seu 'Tot es mou' de TV3

Preocupació per l'últim anunci de Pilar Eyre que afecta Helena García Melero i el seu 'Tot es mou' de TV3

Males notícies per a Helena García Melero i el seu Tot es mou de TV3. Pilar Eyre és una col·laboradora habitual del programa dels matins de la televisió pública de Catalunya. Tot i això, l'últim anunci de l'escriptora ha generat certa preocupació entre els seus seguidors i seguidores.

Aquest pròxim dimecres, com cada setmana, Pilar Eyre era una de les convidades del programa presentat per Helena García Melero. Tot i això, tot apunta que no hi podrà assistir. Tal com ha publicat, la periodista ha tingut "una petita ensopegada de salut".

Fins ara, Pilar Eyre no ha volgut donar detalls sobre el seu estat ni explicar què li ha passat. "Encara no estic bé, aquesta setmana m'he de quedar a casa", ha compartit al seu compte de X, abans Twitter.

L'últim anunci de Pilar Eyre

Davant d'aquestes últimes declaracions, la de Barcelona ha confirmat que demà no es podrà personar fins a les instal·lacions de TV3. Un contratemps per a Helena García Melero i el seu equip, ja que no podran comptar amb la col·laboració habitual de Pilar Eyre.

Tal com ha anunciat la cronista, s'ha de quedar a casa tota la setmana. No obstant això, és possible que col·labori al Tot es mou des de casa seva mitjançant una videotrucada. Fins ara no hi ha res confirmat, així que haurem d'esperar fins aquest dimecres per veure què passa.

Fotomuntatge amb una imatge de fons del logotip del 'Tot es mou' de TV3 i al capdavant els rostres d'Helena García Meleroo i Pilar Eyre seriosos
Tot apunta que Pilar Eyre no podrà assistir al programa d'Helena García Melero aquest dimecres que ve. | TV3

Les xarxes es bolquen amb Pilar Eyre

Pilar Eyre és molt activa a les seves xarxes socials i feia dies que la catalana no compartia res. Per aquest motiu, diversos dels seus seguidors han optat per preguntar-li públicament si es trobava bé a més d'enviar-li molts ànims i una ràpida recuperació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

"Estimada i bella Pilar Eyre, rep una forta abraçada des de Puerto Rico perquè et sentis molt millor", li escriu un seguidor.

"A obeir el metge, deixar-se cuidar i recuperar-te estimada Pilar Eyre. Et trobem a faltar, però la salut és el primer. Una abraçada", diu una altra.

No hi ha dubte que Pilar Eyre ha aconseguit crear una preciosa comunitat virtual. I és que amb aquests missatges d'ànim, queda reflectit com es preocupen per ella i el molt que la recolzen en cadascun dels seus passos. Es podria dir que són la seva segona família.