Fotomuntatge de Marc Ribas amb la imatge d'una emoticona molt sorpresa

TELEVISIÓ

L'anunci de Marc Ribas que confirma les sospites sobre el futur de 'Joc de Cartes'

Marc Ribas també ha sorprès anunciant un nou projecte televisiu que està preparant la televisió pública de Catalunya

Marc Ribas ha deixat l'audiència de TV3 amb la boca oberta amb el seu últim anunci. I és que, tal com s'ha confirmat, el xef més popular de la televisió pública de Catalunya conduirà un nou programa. Així ho ha anunciat a l'emissora de ràdio Rac1.

Segons les primeres informacions, TV3 prepara un nou format amb Marc Ribas al capdavant. Després del gran èxit de la darrera temporada de Joc de Cartes, la directiva de la cadena vol aprofitar la popularitat del famós cuiner.

Marc Ribas i el seu nou projecte a TV3

D'aquí poc podrem gaudir d'un nou format televisiu. Es tracta d'Un plat que fa riure. On dues parelles de famosos competiran per convèncer Marc Ribas i els altres membres del jurat.

No obstant això, fins ara no es coneixen gaires detalls respecte a aquest nou projecte. En un primer moment, tot feia pensar que el nou format seria la versió catalana de Tupper club. Tot i això, finalment TV3 ha apostat per un programa de nova creació.

Fotomuntatge de TV3 i Marc Ribas amb un llamp
Marc Ribas presentarà un nou programa a TV3. | TV3, Canva Pro

Marc Ribas confirma que passarà amb el futur de Joc de Cartes

A més, Marc Ribas també ha parlat sobre el futur de Joc de Cartes. D'aquesta manera, ha confirmat les sospites sobre el futur del programa de cuina de TV3, el qual ha acabat recentment la darrera temporada.

Marc Ribas ha anunciat que aviat començarien les gravacions del Joc de Cartes versió d'estiu i ha revelat algunes de les novetats. Segons ha explicat al programa Versió Rac1, en aquesta nova temporada, "ens mourem una mica més i podrem trobar el millor de Catalunya".

Afegint que "no només serà en una zona concreta". A més, ha dit que "també ens hem adonat que els programes amb una mica de polèmica funcionen millor". Així, tot fa pensar que la temporada que ve de Joc de Cartes, les disputes seran un dels seus principals ingredients.

Marc Ribas no ha volgut afegir gaire més per no revelar gaires detalls i, així, mantenir l'efecte sorpresa entre l'audiència. I és que ja se sap que Joc de Cartes és un dels formats preferits dels teleespectadors de la televisió pública de Catalunya.

➡️ Televisió

Més notícies: