Muntatge de fotos amb Antonio David Flores en primer pla, una imatge circular de David Valldeperas a 'Sálvame' i una captura del vídeo de YouTube sobre ell

TELEVISIÓ

Antonio David Flores descobreix per què van acomiadar David Valldeperas de Telecinco

Antonio David Flores ha explicat els motius de la marxa de David Valldeperas al seu canal de YouTube

Antonio David Flores va treballar durant dos anys a Sálvame i, per tant, a les ordres de David Valldeperas, el director. Tanmateix, la relació contractual va acabar de manera radical i inesperada quan va veure la llum la docusèrie de la seva exdona, Rocío Carrasco. Ell es va quedar fora del programa i de Mediaset.

Des d'aleshores, Antonio David Flores ha iniciat una croada contra aquest format de Telecinco. Utilitza el seu canal de YouTube per esclatar contra ell i contra tots els que en van formar part, d'una manera o d'una altra. I ara li ha tocat a Valldeperas.

El que el malagueny ha fet ha estat treure a la llum la veritat del seu excap. En concret, la raó per la qual el van fer fora de la cadena, amb la cancel·lació inesperada del format de les tardes.

Antonio David Flores revela les claus de l'acomiadament de David Valldeperas

Antonio David Flores ha parlat clar i net sobre el seu exdirector de programa, que ara té una vida allunyada de la pantalla petita. Aquest ha esdevingut la diana de l'últim vídeo del seu canal.

A través de les seves col·laboradores, el malagueny ha relatat la manera com van acomiadar Valldeperas i la resta de l'equip de Sálvame. Ha dit: “Els van fer fora de la tele per darrere, amb un comunicat en un diari on els van qualificar de teleporqueria. Els van fer fora definitivament gràcies a la docusèrie de Rocío i a Fidel, ja que van passar totes les línies vermelles de la pràctica periodística”.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube comentant '¡Sálvese quien pueda!'

En aquest sentit, Flores ha permès al seu canal de YouTube que un altre dels seus col·laboradors afirmi: “No són periodistes, exerceixen de manipuladors i destructors. El que és il·legal és inventar, manipular, difamar i agafaven les persones, les destruïen personalment, econòmicament i mediàticament fent vulneració de drets fonamentals”.

Això sí, no va ser l'únic motiu pel qual es va decidir a Mediaset acabar amb l'univers Sálvame. També ho va propiciar l'anomenada 'Operació Deluxe', en què es va acusar la productora del programa d'obtenir informació de manera il·lícita. Tant és així que ara hi ha un cas obert.

Precisament, per abordar aquest assumpte, Antonio David ha compartit unes declaracions públiques de Valldeperas opinant sobre aquesta investigació. Exactament, dient: “Darrere d'aquesta operació hi ha la intenció de destruir-nos. Tot el que he explicat és literatura i em posen com el capo d'una xarxa d'extorsió a famosos”.

Captura del vídeo de YouTube d'Antonio David Flores parlant sobre David Valldeperas

Després d'això, Flores ha intentat explicar l'assumpte amb detall: “Estava David com a director de Sálvame, amb Alberto Díaz Cabezón i ells, com a tal, demanaven la informació a Gustavo. Aquest l'obtenia a través de la seva font, que era el policia, i la remetia als dos directors. Per això, entenc que Valldeperas s'autodenomina a si mateix com el capo de l''Operació Deluxe'”.

“En aquest ordre jeràrquic, el contingut del programa era supervisat pels directors de Sálvame, moltes vegades revisat tant per Óscar com per Adrián. A més, hi havia altres continguts que els havien de passar al director general de continguts de Mediaset perquè els donés el vistiplau. Jo he estat testimoni de temes que han estat en escala i no s'han pogut tractar perquè havien estat descartats des de dalt”.

Antonio David Flores ataca el nou projecte de David Valldeperas

Antonio David Flores no només ha esclatat contra David revelant el que ha passat amb la seva feina a Sálvame i el seu cas judicial. També ha posat sobre la taula que els propietaris de La Fábrica de la Tele han iniciat un altre projecte, on també hi ha Valldeperas. Ens estem referint a Fabricantes Studio.

Sobre aquesta iniciativa, ell ha donat pas a una de les seves col·laboradores: “Són els mateixos gossos amb collars diferents. Sí, amb la mateixa seu fiscal, amb els mateixos comptes de xarxes, tret de l'usuari”.

“El millor és que se'n vagin a fer el seu periodisme a Mèxic, d'on venien els de ¡Sálvese quien pueda!. Que se salvin ells, que se'n vagin d'Espanya, que aquí ja els coneixem”.

Fotografia de l'equip de Fabricantes Studio, liderat per Oscar Cornejo i Adrián Madrid

Un altre col·laborador ha afegit: “Aquesta gent ha arruïnat la imatge corporativa de Mediaset i es troben ara en un procediment judicial molt important. I també en desenes de demandes civils i d'expedients sancionadors. El temps corre en contra d'ells i, quan arribi setembre-octubre, es trobaran en un cas en què estan imputats”.

➡️ Televisió

Més notícies: