Muntatge de Jesulín de Ubrique parlant amb un coll alt blanc, Antonio David Flores assegut en una cadira i el logo de 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Antonio David Flores deixa anar la bomba sobre Jesulín de Ubrique i 'Supervivientes'

Antonio David Flores ha sorprès revelant una notícia sobre el futur més imminent de Jesulín de Ubrique

Antonio David Flores parla extensament al seu canal de YouTube de l'actualitat de la premsa rosa i també de la televisió. N'és una bona mostra que ara, durant un directe, ha posat sobre la taula el nou càsting de concursants de l'edició de Supervivientes que està a punt de començar.

Antonio David Flores en aquest sentit ha sorprès deixant anar una notícia bomba. I és que ha revelat que pensa que Jesulín de Ubrique serà concursant del reality aquest any.

Antonio David Flores dona compte de la informació més sorprenent sobre Jesulín de Ubrique i Supervivientes

Antonio David Flores ha seguit amb gran interès les informacions que han estat apareixent sobre la identitat dels nous concursants de Supervivientes. I així ha pogut conèixer que ha sonat amb molta força la participació de Jesulín de Ubrique. Encara més, ha sabut que a aquest, com en edicions anteriors, se li ha proposat una suculenta oferta a la qual potser no es pot resistir.

Precisament per fer callar tots els rumors esmentats sobre el torero, l'excol·laborador de Sálvame ha sorprès donant la notícia més esperada al seu canal. Segons ell, hi ha moltes probabilitats que el d'Ubrique viatgi a Hondures.

Antonio David ha argumentat la seva postura: “Jesulín fa un temps que té presència en programes que no tindria raó per fer-los si la seva pretensió no és guanyar diners i no generar diners. Ha estat a El Desafio i a MasterChef. Per a mi, crec que és una oportunitat que vagi a Supervivientes”.

Captura de YouTube d'Antonio David Flores amb els seus col·laboradors amb una imatge de Jesulín de Ubrique amb un telèfon el 18 de febrer de 2024
Antonio David Flores considera que Jesulín de Ubrique serà el fitxatge bomba de 'Supervivientes' | YouTube, Antonio David Flores

Ha afegit: “És una oportunitat per a ell, perquè està al seu moment per demanar unes condicions i, si arriben a un acord econòmic, estaria disposat a anar-hi. I, sobretot, perquè ara té el suport de Telecinco i em crida l'atenció que ara està completament desapercebut. Al càsting de Supervivientes li queden unes dues setmanes perquè es tanqui i ell serà l'estrella de l'edició”.

De la mateixa manera, l'ex de Rocío Carrasco ha exposat que Jesús podria acceptar l'oferta de Mediaset perquè “té un projecte, que és reconvertir ambicions en una finca turística. I una injecció de diners importants, com la del reality, li vindria molt bé per posar aquella al lloc que vol col·locar-la. És clar, perquè el que pretén és jubilar-se”.

Finalment, ha admès que el fitxatge de Jesulín seria una gran bomba. Té clar que “veure'l a ell a l'illa, a María José a plató i a Jorge Javier retut homenatge a ells dos seria un espectacle”.

Antonio David Flores dona més noms de companys que tindrà Jesulín de Ubrique

Antonio David Flores no només ha posat sobre la taula com a concursant de Supervivientes Jesulín, també ha fet el mateix amb uns altres. Per exemple, ha manifestat que “Carmen Borrego entrarà tant sí com no”, igual que Aurah Ruiz i Ágatha Ruiz de la Prada. D'aquesta ha manifestat que "anirà a l'illa amb bon contracte i unes setmanes assegurades, serà un dels fitxatges estrella".

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores i Carmen Borrego felices
Antonio David Flores ha donat per fet el fitxatge de Carmen | GTRES, E-Noticies

Per part seva, el seu col·laborador, Ricky, ha indicat que, tot i que ha sonat amb molta força, no està confirmat el fitxatge d'Ángel Cristo. Tanmateix, el malagueny confia que “pugui solucionar els problemes judicials que té i puguem veure'l a l'illa”.

Caldrà esperar per veure si Antonio David té raó pel que fa a tots aquests participants. Si fos cert, es convertirien en els companys dels que ja han estat confirmats oficialment per Telecinco. Ens estem referint a Arantxa del Sol, Javier Ungría i Arkano.