Fotomuntatge d'Anna Maria Barbany amb les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

Anna Maria Barbany, mítica Carbonell de 'Plats Bruts', molt canviada als seus 79 anys

'Plats Bruts', la sèrie protagonitzada per Anna Maria Barbany, fa 25 anys

Aquest divendres 19 d'abril, fa 25 anys una de les sèries de més èxit de la televisió pública de Catalunya. Estem parlant de Plats Bruts, una de les sèries més aclamades per l'audiència de TV3. I és que fins i tot avui segueix sent una de les ficcions d'humor més cèlebres per al públic català.

En efecte, Plats Bruts es va estrenar el 19 d'abril del 1999 i es va mantenir en emissió fins a l'any 2002. Concretament, són 73 capítols els que va arribar a tenir repartits en 6 temporades que van aconseguir enganxar molts dels teleespectadors de la cadena.

La Carbonell de Plats Bruts, ja no és com la recordes

Qui no recorda Plats Bruts? Ja fa 25 anys que es va estrenar, però continua sent un referent per a molts dels espectadors de TV3. I és que ningú podria oblidar uns personatges tan emblemàtics com el López, el David, l'Emma, ​​la Carbonell, o fins i tot el Marujito. És per això que Plats Bruts ja forma part de la història de Catalunya.

Tot i això, el temps passa per a tots, i la majoria dels seus actors ja no són com els recordem. Aquest és el cas de l'actriu que donava vida a la Carbonell, Anna Maria Barbany, que ja té 79 anys. Encara que la intèrpret es manté millor que mai.

Imatge d'Anna Maria Barbany

Els secrets ocults de Plats Bruts

El 2022 en una entrevista per a Catalunya Ràdio, Anna Maria Barbany va treure a la llum els secrets més ocults de Plats Bruts. "Dèiem paraulotes i érem massa gamberros. No els feia gaire gràcia i tenien una mica de por", va confessar l'actriu sobre la decisió de TV3 d'emetre la sitcom

Imatge d'alguns personatges de Plats Bruts

Tal com va manifestar, a la televisió pública de Catalunya li va costar unes quantes setmanes donar llum verda per tirar endavant el projecte. Especialment pel tema lingüístic. Tot i això, finalment TV3 va prendre la decisió encertada, ja que què hauríem fet els catalans sense Plats Bruts? No vull ni pensar-ho.

No cal dir que el seu èxit va ser més que aclaparador i les seves dades d'audiència immillorables. I és que la sèrie protagonitzada per Anna Maria Barbany va arribar a fer quotes d'audiència espectaculars arribant fins al 40%. Uns resultats sense precedents en aquell moment.

➡️ Televisió

Més notícies: