Muntatge de Sandra Barneda parlant en vestit rosa, Ángel Cristo seriós amb una cinta vermella al front i el logotip de Telecinco
TELEVISIÓ

Ángel Cristo creua els límits amb Sandra Barneda i sacseja Telecinco

Ángel Cristo ha tornat a protagonitzar un moment tens amb Sandra Barneda, després de les ínfules del concursant


Ángel Cristo té molts espectadors de Supervivientes que li donen suport incondicionalment. Ara bé, també compta amb detractors que estan farts de les faltes de respecte i sortides de to del concursant. I la darrera ha tingut lloc fa unes hores.

El que ha passat és que Ángel Cristo ha tingut una baralla monumental amb l'última participant que ha arribat a l'illa i hi ha ficat Gorka. La situació ha estat tan complicada que Sandra Barneda, la presentadora, ha hagut d'intervenir-hi. El jove no ha dubtat a provocar un moment tens amb ella, que ha sobrepassat tots els límits i que ha deixat Telecinco perplex.

Ángel Cristo protagonitza un altre moment vergonyós, per a perplexitat de Sandra Barneda

Ángel Cristo està sent un dels concursants més polèmics de la nova edició de Supervivientes. Per a uns espectadors, és un bon participant que està donant joc. Tot i que, per a altres, només és algú que té comentaris feridors contra els seus companys, així com aires de supèrbia i prepotència.

El fill de Bárbara Rey fins ara ha titllat de vella Carmen Borrego i de pallasso, Mario; sense obviar que ha posat en dubte la capacitat intel·lectual de Marieta. I amb aquesta ha tingut la seva darrera baralla. En concret, en directe n'ha dit: “Sap perfectament com provocar un home, com portar-lo al límit i enfadar-lo”.

“Es mou molt bé pels baixos fons, com peix a l'aigua. Ella diu que m'agrada, però quan va arribar va dir que era una fantasia dormir al meu costat. Li vaig haver de demanar dues vegades que guardés la distància”.

Captura dels concursants de Supervivientes a l'oracle: Ángel Crist JR, Miri Pérez Cabrero, Javier Ungría, Gorka Ibarguren i Marieta Díaz

Per si no n'hi hagués prou, Ángel ha ficat en el conflicte Gorka, deixant caure que s'estava acostant molt a la jove. Ha afirmat: “L'únic que li dic a ell és que tingui cura més d'això que té fora i no tant d'això que hi ha aquí a dins. Que sigui prudent”.

Unes paraules que han molestat moltíssim el seu company: “A què ve això? Digues-me a la cara el que em vols dir. Digues-me les coses sense segones perquè m'estàs posant de molt mala hòstia si segueixes per aquest camí”.

La resta de participants de Playa Condena ràpidament han optat per desmentir allò insinuat per Cristo. Ho han fet per defensar el basc i que el rumor que ha deixat caure el madrileny no anés a més.

Ángel Cristo sobrepassa tots els límits amb Sandra Barneda a Supervivientes

Ángel Cristo ha molestat amb les seves declaracions la resta de concursants, encara que també els espectadors i la mateixa presentadora de Supervivientes. Sandra Barneda, amb qui ha tingut més topades, s'hi ha dirigit: “El que no es pot fer és tirar la pedra i amagar la mà. M'agradaria que t'expressessis bé i clarament”.

El fill de Bárbara, amb la seva supèrbia habitual, ha sobrepassat tots els límits de la mala educació amb la conductora del reality. Li ha etzibat amb ironia: “Els teus consells morals són a partir d'ara el far de la meva vida”. I ella li ha respost molt seriosa: “Me n'alegro”.

Captura de 'Supervivientes' amb Ángel Cristo parlant amb una cinta vermella al front i Sandra Barneda parlant en un vestit rosa el 14 d'abril de 2024

Ángel ha tornat amb el tretze són tretze: “El que dic a Gorka és que no es deixi embaucar perquè pot donar lloc a malentesos fora. I que cuidi la gent que té fora. Si ho entén, bé, i si ho entens tu, també bé”.

Cristo ha tornat a titllar la seva companya de saber com provocar un home, davant d'això Sandra li ha fet una pregunta. Ha exposat: “Home com a gènere masculí o com a ésser humà?”. I el concursant ha respost amb xuleria: “En quin jardí vols ficar-te?”.

La presentadora ha manifestat que només volia aclarir les coses i li ha tornat a fer la pregunta. Davant d'això, Ángel novament li ha faltat al respecte i ha passat els límits, per a perplexitat de tot Telecinco. La seva resposta ha estat: “La que no sé si ho està entenent ets tu”.

“No seré jo qui aclareixi aquest tema, jo ja he acabat. Si ho vols entendre, doncs bé, ets intel·ligent. Marieta sap què dir per portar un home al límit, no sé què he de dir més”.

Ángel Cristo provoca una onada d'indignació entre els espectadors de Supervivientes

Caldrà esperar per veure com el participant continua actuant, però per a molts espectadors, Supervivientes i Telecinco haurien de prendre mesures. No es poden permetre les faltes de respecte que està tenint amb tothom. Per això, a X, abans Twitter, hi ha comentaris com aquests: “Busca problemes i discussions fins i tot amb les palmeres”.

“És masclista i una sanció li ficava”, “Espero que la gent deixi de defensar un personatge tan masclista i misogin. Acaba de quedar com el que és”, “Fàstic i vergonya que es permetin aquests comentaris sobre una dona” i “Se li n'ha anat del tot. Crec que ja no cal salvar-lo més, cansa el seu joc de prepotència”.

Captura d'Àngel Crist JR seriós mirant a càmera a Supervivientes
➡️ Televisió

Més notícies: