Muntatge de fotos de Gema Aldón i Ana María Aldón somrient

Ana María Aldón i la seva filla protagonitzen la trobada més esperada a 'Así es la vida'

Ana María Aldón i la seva filla Gema es retroben per un bon motiu

Ana María Aldón i la seva filla Gema s'han pogut retrobar avui després de diverses setmanes sense parlar. I ho han fet en ple directe d'Así es la vida, on hem pogut veure la jove molt emocionada davant d'aquest esperadíssim cara a cara.

Tot ha estat amb motiu de l'aniversari de la mare d'Ana María Aldón a Sanlúcar de Barrameda, fins on s'han desplaçat totes dues.

Gema Aldón no ha dubtat a plantar-se davant dels reporters i ha assegurat que tenia moltes ganes de veure la seva àvia i poder celebrar aquest dia tan especial amb ella. Tot i que s'ha negat a dir res sobre la trobada amb Ana María Aldón.

"Sóc aquí per ella, això és el més important", s'ha limitat a dir. "Tinc moltes ganes de fer un petó a la meva àvia, que no cada dia fa 80 anys".

Així, l'equip d''Así es la vida' estava molt pendent de la seva arribada, encara que no han pogut captar Ana María Aldón.

D'aquesta manera, queda clar que tant Ana María Aldón com Gema han preferit deixar de banda les seves diferències, i és que la col·laboradora no acaba d'acceptar la nova feina de la jove.

Captura de Gema Aldón parlant amb una reportera d''Así es la vida' en arribar a l'aniversari de la seva àvia
Gema Aldón s'ha retrobat amb la mare | Mediaset

Ana María Aldón es retroba amb la seva filla Gema

Fa poc descobríem que Gema Aldón havia decidit fer el salt a 'Only Fans', on penjarà contingut pujat de to. Alguna cosa, que no ha fet cap gràcia a la seva mare.

Mentre que, per part seva, Gema tampoc veu amb bons ulls la intenció d'Ana María Aldón de tornar a passar per l'altar. Això acabava distanciant-les i ha afectat greument la salut de la dissenyadora.

Tot i que no tots acaben de comprar aquest drama familiar, al qual han arribat a titllar fins i tot de circ o muntatge per guanyar rellevància a la televisió.

Foto d'Ana María Aldón i Gema Aldón abraçant-se en el plató de 'Supervivientes'
Ana María Aldón i la seva filla Gema sempre han estat molt unides | Telecinco

Així, els espectadors s'han mostrat molt crítics en xarxes socials després de veure les imatges. "El xou que ha muntat Gema Aldón, pactant l'hora amb la reportera de #AsiEsLaVida perquè coincideixi amb l'emissió del programa, i amb la menor al costat...", han sentenciat.

"Quin circ i quin jeta que tenen muntat mare i filla", les han acusat. "I es permetien el luxe de parlar dels altres...".

Del que no hi ha dubte, és que Ana María Aldón ha aconseguit fer-se un nom per si mateixa i més després del sonat divorci amb Ortega Cano.