Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón amb fons de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

El motiu pel que Ana María Aldón va decidir fer-se famosa a 'Supervivientes'

Ana María Aldón ha reconegut que va acceptar participar en 'Supervivientes' després de patir una humiliació important

Ana María Aldón ha aconseguit trobar el seu propi camí després de divorciar-se d'Ortega Cano. I és que actualment triomfa a la televisió com a col·laboradora del programa d'Emma García. Va saltar a la fama gràcies a Supervivientes i ja se sap el motiu pel qual va decidir fer el pas.

Però, a més, sembla que també ha trobat la felicitat al costat del seu nou xicot, Eladio, amb qui planeja casar-se aviat.

Després de com ho va passar de malament durant el seu matrimoni amb Ortega Cano, Aldón es mostra com una dona completament renovada.

Així, ja ha confessat en nombroses ocasions que Eladio ha aconseguit tornar-li "aquesta alegria que pensava que ja no tenia".

I és que l'empresari no només ha aconseguit enamorar-la, sinó que Ana María "mai no s'havia sentit tan valorada, tan estimada ni tan desitjada".

Captura de Rocío Flores i Ana María Aldón a Cayo Paloma durant 'Supervivientes 2020'
El pas d'Ana María Aldón per 'Supervivientes' va ser molt comentat | Mediaset

Sens dubte, unes declaracions duríssimes que segurament no faran gens de gràcia al seu ex. De fet, justament quan pensàvem que ja coneixíem tots els detalls sobre el seu delicat divorci, sembla que encara ens queden coses per descobrir.

Per exemple, el motiu real que va empènyer Ana María Aldón a participar en Supervivientes fa uns anys, concretament a l'edició de 2020.

Ana María Aldón va participar en Supervivientes amb un objectiu clar

Fins aleshores, Aldón havia estat en un segon pla i era poc o gairebé res el que coneixíem sobre ella. Va ser el seu pas pel mític concurs de Telecinco el que ens va ajudar a conèixer-la una mica més i li permetia fer-se un lloc dins la cadena.

De fet, ha esdevingut una figura imprescindible durant els caps de setmana. Així, ha aconseguit convertir-se en un personatge televisiu per si mateixa i molt lluny del clan dels Ortega-Mohedano.

Ara bé, quina va ser la seva vertadera motivació a l'hora de participar en Supervivientes? Doncs, segons explicava ella mateixa, sembla que una humiliació patida per part de la seva família política.

Ana María Aldón plorant durant el seu concurs a 'Supervivientes' 2020
'Supervivientes' ajudava Ana María Aldón a l'hora de donar-se a conèixer | Telecinco

"Tant de bo pogués tornar enrere i tornar-ho a viure", assenyalava respecte a l'experiència. Encara més, no tenia cap problema a l'hora de sincerar-se sobre la seva decisió d'aventurar-se en el mític format de Telecinco.

"Va ser una necessitat després d'una humiliació", feia entendre. Tot i això, es negava a oferir-hi més detalls.