Muntatge d´Ana María Aldón vestida de verd i negre en primer pla amb diners caient de fons
TELEVISIÓ

Ana María Aldón va gastar el premi de 'Supervivientes' en l'essencial per a la família

Ana María Aldón va ser una de les millors pagades de la seva edició. Els diners que va guanyar durant el seu pas pel concurs de supervivència van ser invertits en una cosa molt especial per a la família

El pas d'Ana María Aldón per Supervivientes 2020 va marcar un punt d'inflexió a la seva vida. La dissenyadora de moda va tenir tot un despertar mediàtic, on es va entregar completament a la televisió i va exposar la seva vida personal. Alhora, això coincidia amb el declivi del seu matrimoni amb Ortega Cano.

Però no només va ser tota una experiència quant a l'àmbit personal, sinó també pel que fa a l'econòmic. Cal destacar que la sanluquenya va ser una de les millors pagades de l'edició i això li va servir per embutxacar-se una bona quantitat de diners setmana rere setmana.

Després de finalitzar el concurs, aconseguint arribar a la final, la col·laboradora de televisió va invertir molt bé aquests diners en una cosa essencial per a la família: una nova casa a Sanlúcar de Barrameda.

Ana María Aldón es va comprar una casa a Sanlúcar després de Supervivientes

Fa unes setmanes, Ana María Aldón se sincerava al plató de Fiesta. La dissenyadora assegurava que “Supervivientes va canviar la meva vida. Jo era conscient que m'havia de canviar la vida”, confirmava a Emma García.

I la veritat és que, gràcies al seu pas per Hondures, el públic va poder conèixer una Ana María totalment desconeguda fins aleshores. La col·laboradora, que fins aquell moment rebutjava la televisió, es va obrir com mai al concurs de supervivència.

Fotografia d'Ana María Aldón durant el seu pas per 'Supervivientes 2020'
Ana María va invertir gran part dels diners de 'Supervivientes' en una nova casa | Mediaset

Però, a més, Ana María Aldón tenia una cosa molt clara pel que fa al seu pas per Hondures. La dissenyadora pensava invertir els diners del seu concurs en una cosa molt necessària i essencial per a la família. Amb el que va guanyar al reality, Ana María Aldón va signar la compra d'un pis nou a la seva ciutat natal, Sanlúcar de Barrameda.

Malgrat que el seu dia a dia es desenvolupa a Madrid, Ana María Aldón encara manté un fort i estret vincle amb Sanlúcar i amb la família que continua allà. Per això, el desembre de 2020, sis mesos després d'acabar Supervivientes, Aldón es va comprar la casa a Sanlúcar.

Es tracta d'un habitatge de 79 metres quadrats i compta amb cuina, sala d'estar, bany, terrassa i menjador. Una casa pensada per a la família, especialment, per a la seva filla.

Per a la sanluquenya era molt important i essencial tenir una casa a la ciutat on té tots els seus éssers estimats.

L'altre xalet impressionant d'Ana María Aldón a Madrid

Com ja hem esmentat anteriorment, ara mateix, la vida d'Ana María Aldón és a Madrid. La dissenyadora triomfa cada cap de setmana al programa Fiesta i, a més, s'encarrega de les cures del seu fill petit. Per això, a finals de l'any passat, Ana María Aldón va comprar un xalet impressionant a la província de Guadalajara.

Imatge d'Ana María Aldón somrient durant el photocall d'una desfilada de moda a Ponferrada (Espanya)
Ana María té tota la seva vida organitzada a Madrid | Europa Press

Aquest és el seu domicili actual i pel qual va desemborsar prop de 250 000 €. L'habitatge es troba a tan sols 25 minuts de la casa d'Ortega, per facilitar la situació amb el seu fill en comú. La compra d'aquest immoble va marcar l'inici de la nova etapa d'Ana María Aldón en què està molt feliç i satisfeta.