Muntatge amb una captura de 'GH Duo' amb Ana María Aldón somrient amb un paper a les mans i José Ortega Cano atenent la premsa

TELEVISIÓ

Ana María Aldón frena 'GH Dúo' i envia un missatge sorprenent a José Ortega Cano

Ana María Aldón va viure un moment molt emotiu al reality i no va poder evitar recordar el seu exmarit, a qui va agrair el que està fent pel seu fill

Ana María Aldón va viure divendres passat, 9 de febrer, un moment molt emotiu dins de GH DÚO. L'exdona d'Ortega Cano continua la seva aventura a Guadalix enyorant els seus, però disposada a seguir fins al final.

Tot i això, encara que la col·laboradora de Fiesta té prou forces per continuar la seva aventura, el record del seu fill li encongeix el cor. Especialment, perquè el petit José María va fer 11 anys divendres passat allunyat, per primera vegada, d'Ana María. Per aquesta raó va rebre una carta emotiva que va llegir públicament i que la dissenyadora va aprofitar per enviar un missatge a Ortega.

El missatge d'Ana María Aldón a Ortega Cano: "moltes gràcies"

Ana María Aldón feia dies que demanava a l'organització de GH DÚO rebre una carta de part del seu fill. La distància que els separa està perjudicant la dissenyadora, sobretot perquè és la primera vegada que no celebrava amb ell el seu aniversari.

Davant el record d'una data tan important per a ella, Aldón no va poder contenir les llàgrimes quan Aramendi va fer referència al seu fill. El presentador li va comunicar que dins de la caixa forta que tenia al davant hi havia el que desitjava, però havia d'esbrinar la clau.

Captura d'Ana María Aldón plorant a GH DÚO amb la carta del seu fill
Ana María Aldón s'emociona en rebre una carta del fill | Mediaset

Després de tres intents fallits, Ana María va aconseguir introduir la combinació correcta en posar la data de naixement de José María. Ràpidament, va comprovar que a la carta figurava "la seva lletra", així va confirmar que provenia del seu fill.

Molt emocionada la va llegir en veu alta i es va voler assegurar que el petit entengués quant el trobava a faltar. Després de dirigir-li unes paraules com a resposta, Aldón va sorprendre amb un missatge per a Ortega Cano.

"Sé que està molt ben cuidat i que és un nen molt especial", va començar dient. "Sé que, si me'n vaig d'aquest món, estarà bé, a aquestes persones, moltes gràcies", va afegir.

Unes paraules amb què va mostrar agraïment a l'extorero per haver-se fet càrrec del petit mentre ella és a GH DÚO. Ana María confirmava que José María està a les millors mans mentre sigui Ortega qui estigui cuidant-lo.

Ana María Aldón confirma la bona relació amb Ortega

Les paraules d'Ana Maria van tornar a confirmar la pau que regna entre ella i el seu exmarit. No és la primera vegada que aprofundeix en aquesta qüestió públicament, aclarint que no hi ha cap problema entre ells. Una cosa que al seu dia ja va avançar Belén Rodríguez quan va parlar sobre l'actual relació entre Aldón i Ortega.

Encara que el seu divorci va estar ple d'alts i baixos i retrets, tots dos s'han unit per un bé comú: el benestar del seu fill. A més, Aldón ha deixat ben clar que l'extorero és un "bon pare" per al fill. "Es desviu per ell, és un gran pare", va comentar dins de GH DÚO.

Les últimes paraules de la de Sanlúcar dedicades al seu exmarit van sorprendre, perquè ningú no s'esperava aquesta reacció per part seva. Encara que no el va esmentar expressament, era evident que aquest agraïment anava dirigit a Ortega. Sobretot, després de saber que aquest ha organitzat una festa d'aniversari que a José María li ha fet molta il·lusió.

Sembla evident que no hi ha cap guerra entre ells i que totes les complicacions viscudes durant el matrimoni formen part del passat. Tant Aldón com Ortega han aconseguit arribar a un acord, pensant únicament en el fill que tenen en comú.

Ana María Aldón junt amb José Ortega cano i el seu fill José María
Ana María i Ortega Cano han sabut arribar a un acord pel bé del seu fill | GTRES

El petit és l'únic nexe en comú que tenen i han trobat la manera de buscar només la  seva felicitat. Cosa que Ana María Aldón agraeix i que li aporta aquesta tranquil·litat que ara tant necessita en veure's allunyada de José María.

Per la seva banda, les vegades que Ortega ha estat preguntat sobre la seva exdona, aquest sempre s'ha mostrat conciliador. N'és una prova la seva reacció a l'absència d'Aldón a l'aniversari. "Així és la vida", va comentar amb certa tranquil·litat.