Muntatge amb el personatge d'Arnau a 'Amar es para siempre' amb el logotip de la sèrie i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' sorprèn amb el retorn d'un personatge clau la nit de Nadal

'Amar es para siempre' ha decidit deixar bocabadats els seus espectadors amb la presència d'aquest protagonista

Amar es para siempre últimament no deixa de portar als espectadors sorpresa rere sorpresa. Així, per exemple, ha fet participar en la sèrie diversos presentadors d'Antena 3. I ara, com a regal inesperat de la nit de Nadal, ha decidit deixar-los estupefactes permetent que torni un dels seus personatges del passat.

En concret, Amar es para siempre emetrà avui la tornada d'una figura que generarà un autèntic caos. Es tracta d'Arnau, aquell que va ser marit de Lola.

Amar es para siempre propicia la tornada d'Arnau

Amar es para siempre està vivint uns capítols plens d'atractiu i tensió. I és que s'ha produït la reconciliació de Silvia i Quintero, alhora que la ruptura entre Carlos i Gala. Sense oblidar tampoc que Malena, per fi, ha descobert que la seva vertadera mare no és cap altra que Lola.

La sèrie d'Antena 3, amb aquest descobriment, ha propiciat que la noia hagi fugit de Madrid. Se n'ha anat a Alacant per reflexionar, per acceptar el que ha descobert i fins i tot per visitar la tomba d'aquell que ara sap que és el seu pare, Mario. I en aquest tràngol ha aconseguit tenir el suport de Román, que ha anat a buscar-la i li ha fet comprendre moltes coses.

Amar es para siempre ha propiciat que dues famílies, Quevedo i Gómez, estiguin absolutament preocupades per la marxa de la jove. I així és com es mostraran al capítol d'avui divendres, on tindran una nit de Nadal intranquil·la per aquesta raó.

Això sí, al final, els membres dels dos clans es quedaran més relaxats quan aparegui Malena. Ho farà, primer, per veure Dolores i deixar de manifest que parlaran quan les aigües s'hagin calmat. I, després, per tornar a casa, on rebutjarà mantenir un contacte amb Federico i Elena.

Itziar Miranda i Manu Baqueiro a Amar és per sempre
'Amar es para siempre' mostrarà que a la família de la Lola s'acumulen els problemes | Atresmedia

Però els Gómez s'emportaran una altra sorpresa més i, per descomptat, gens grata. A casa seva es presentarà ni més ni menys que un antic personatge d'Amar es para siempre. Estem referint-nos a Arnau, l'exmarit de Lola.

Ell ha tornat a Madrid des de Barcelona, malgrat que no sabem encara el motiu d'aquest gest. Potser li ha trucat Elena, per fastiguejar la família, o potser té el propòsit de reconquistar Dolores, ara que està amb Román.

Captura d''Amar es para siempre' amb el personatge d'Arnau parlant
'Amar es para siempre' sorprendrà amb la tornada d'Arnau | Atresmedia

Caldrà esperar per sortir de dubtes. Però, sigui per la causa que sigui, el que és clar és que el seu retorn portarà problemes als veïns de la Plaza de los Frutos.

Amar es para siempre prepara més trames interessants per a avui

Amar es para siempre tindrà els seus seguidors enganxats a la pantalla amb les trames de Malena i Lola, encara que també amb unes altres. Per exemple, amb la situació de Gala, que està patint per l'empresonament de Carles i per l'actitud decaiguda d'aquest. Tot i això, al final, aconseguirà que ell decideixi no declarar-se culpable i anar a judici per poder lluitar i sortir en llibertat.

Ara bé, n'hi ha més, ja que Amar es para siempre mostrarà que Sofia viurà una nit de Nadal molt emotiva i romàntica. Ho aconseguirà perquè la passarà al costat de la persona per qui va perdre la xaveta, Isidro. Home que desconeix l'interès que aquella sembla estar demostrant per Crespo darrerament.

Captura d''Amar es para siempre' amb Sofia amb els braços al voltant del coll d'Isidro
'Amar es para siempre' farà viure una nit molt especial a Sofia | Atresmedia

Aquells que no seran gens feliços en aquesta vetllada tan important seran Chimo i Claudia. La raó és que la viuran separats, tot i que ella va idear un pla perquè poguessin estar junts i amb els seus familiars respectius. Tanmateix, aquest propòsit va acabar anant-se'n en orri per complet.