Muntatge d'Alícia i Victòria d''Amar es para siempre' assegudes en una terrassa d'un bar, el logotip de la sèrie i un emoji d'un petó

TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' publica el petó de dos personatges que mai haguessis esperat

'Amar es para siempre' sorprèn tothom amb un petó entre dos personatges que ningú podia imaginar fins ara

Amar es para siempre es troba ja proper al seu final. La sèrie de sobretaula que emet Antena 3 està deixant que els seus personatges es vegin immersos en trames cada cop més emocionants. És el cas del capítol d'avui dimarts 30 de gener on dos dels seus personatges protagonitzaran un moment que ningú podia imaginar.

En els darrers capítols d'Amar es para siempre hem assistit al distanciament entre Román i la seva mare. La matriarca dels Quevedo va fer fora de casa el seu fill davant la traïció que intentés inculpar-la de l'adopció il·legal de Malena. Des de llavors està cada cop més acorralada pels seus éssers estimats.

Amar es para siempre mostra per sorpresa l'escena més romàntica de dos personatges

A l'episodi d'avui d'Amar es para siempre Victoria coincideix amb Alicia al King's. Una ocasió que aprofita per desfogar-se amb ella i explicar-li la seva delicada situació familiar. En el transcurs de la conversa es deixa portar pels seus impulsos i farà un petó per sorpresa a Alícia, una situació inesperada que podria ser l'inici d'una història d'amor.

Mentrestant, Sofía, commocionada per la detenció de Felipe Soria, no es pot treure del cap el fet que Crespo sigui còmplice d'assassinat. Això hi provoca que es refredi la seva relació amb Isidro i que comencin les tibantors. El policia és conscient del distanciament que hi ha entre ells, mentre Sofía insisteix a continuar amb la investigació i desemmascarar Crespo.

Lola i Claudia es mostren més unides que mai. Així i tot, la primera busca aplacar Claudia. Aquesta persisteix en els seus recels cap a Elena, mentre la mare dels Quevedo prova amb el xantatge per retenir Malena al seu costat.

Marcelino, per la seva banda, s'equivoca i Marisa no pot evitar suggestionar-se al ser conscient que Pelayo ha enterrat unes quantes parelles. Benigna es mostra inquieta pels canvis que s'acosten a casa. Paral·lelament, Gala i Carlos comencen a témer que la seva vida estigui completament programada i no la puguin alterar.

Amar es para siempre ha deixat per a la seva recta final moments de gran emoció

El d'avui és un nou episodi ple d'emocions intenses a la sèrie de les tardes d'Antena 3. Mentre es desenvolupen les intrigues en els darrers capítols d'Amar es para siempre, el rodatge de la sèrieSueños de libertad segueix el seu curs. La nova producció, ambientada als anys 50, serà la que rellevi la sèrie actual a la seva franja horària.

Cartell de la temporada final d'Amar és per sempre a Antena 3
'Amar es para siempre' està mostrant als seus fidels un final d'allò més emocionant | Atresmedia

Amb més de 2800 capítols al seu historial, Amar es para siempre ha mantingut l'atenció de l'audiència superant el milió de seguidors. La ficció, en 11 anys d'emissió, s'ha posicionat com un referent a la sobretaula nacional. Antena 3 confirmava que aquesta serà la darrera temporada, per la qual cosa els seus seguidors hauran de preparar-se per acomiadar-se de la seva sèrie favorita.