Muntatge de fotos del cartell promocional de la sèrie 'Amar es para siempre' i la imatge de tres personatges principals amb interrogants
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' fa que una protagonista destapi de qui va estar enamorada

'Amar es para siempre' farà que aquest personatge expliqui la veritat, per a sorpresa d'una de les persones del seu entorn

Amar es para siempre avui tindrà un capítol ple de secrets i moments únics, que faran que els espectadors no es puguin allunyar del televisor. Així, un dels plats forts tindrà a veure amb un idil·li. En concret, un dels personatges centrals confessarà amb qui va tenir un afer.

Amar es para siempre portarà Alicia a ser la persona que destapi aquest secret. I ho explicarà a algú que és molt especial per a ella.

Amar es para siempre fa que confessi la veritat

Amar es para siempre està suscitant molt d'interès aquests dies per la possible marxa del doctor Curiel i per l'estat de Federico. Però també per la mort de Chimo a les mans de la malvada Elena. Una mort que ha suscitat molts dubtes i que ha generat que hi hagi persones que no es creguin que ell es va suïcidar.

Sigui com sigui, la sèrie d'Antena 3 ha propiciat que facin al club un homenatge al noi, que ha portat conflictes. Sí, perquè Román no hi ha acudit, mentre que la seva mare, per intentar dissimular, sí que hi ha estat.

Plànol curt d'Alicia mirant als ulls a Chimo amb rostre somrient en una escena de la sèrie 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' provocarà que Alicia acabi confessant el que va viure amb l'ara mort | Atresmedia

Les emocions i sensacions que s'han viscut en aquesta cita tan especial han remogut molts dels personatges. Aquest seria el cas d'Alicia, que a l'episodi d'aquesta tarda acabarà fent una confessió important a algú molt especial per a ella, a Victoria. En efecte, per a sorpresa de la seva amiga, li relatarà que va tenir un idil·li amb Chimo.

Amar es para siempre mostrarà que aquesta revelació no serà del tot agradable per a la dissenyadora. Saber-ho no li agradarà gens, tant és així que arribarà a dir-li que preferiria no haver-ne tingut coneixement. I és que, com ja se sap, entre totes dues hi ha una cosa molt especial.

Primer pla d'Alicia plorant en una escena de la sèrie 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' evidenciarà que Victoria patirà en conèixer la veritat de la seva amiga | Atresmedia

Amar es para siempre: més instants especials de l'episodi d'aquesta tarda

Amar es para siempre té preparats per a aquesta tarda més moments que no deixaran indiferents els seus seguidors. Per exemple, s'alegraran enormement quan Carlos, després de la pallissa que ha patit després d'explicar el seu cas als mitjans, sigui posat en llibertat. Com no podia ser altrament, el primer que farà serà visitar el barri, on es trobarà amb Gala i amb tots els seus amics.

De la mateixa manera, la ficció mostrarà un Crespo absolutament destrossat, després d'haver descobert que Ester era la seva filla i està implicat en el seu assassinat. Revelarà el seu dolor a Federico, a qui ho explicarà tot i davant el qual es trencarà. Ho farà dient: “Com faré per continuar vivint?”.

I prendrà mesures. Maquinarà un pla, en què comptarà l'ajuda d'Iván, per desemmascarar el vertader culpable de la mort de la noia. Enganyarà Felipe Soria perquè confessi i, sense que ho sàpiga, gravarà tota la conversa.

Aquí no s'acabarà tot, ja que Elena continuarà a la corda fluixa per dos motius. Primer, perquè Lola i Quintero han descobert que l'adopció de Malena va ser il·legal i estan buscant proves per demostrar-ho davant de la justícia. I a això els ajudarà Román, que serà descobert per la seva mare, que l'acabarà fent fora de casa per sempre.

Plànol curt d'Elena amb rostre d'enuig en una escena de la sèrie 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' té Elena contra les cordes per diverses raons | Atresmedia

Segon, la matriarca dels Quevedo continuarà aixecant les sospites de Claudia, respecte a la seva implicació en la mort de Chimo. És veritat que l'empresària intentarà enganyar-la qüestionant Rosa, la mare del mort, encara que no la convencerà del tot.

A més, Marisa es quedarà al barri per començar una nova vida al costat de Pelayo. I Peñalara es penedirà de la venda del supermercat.