Muntatge amb els personatges d''Amar es para siempre', el logo de la sèrie i Juan Carlos I mirant cap amunt
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' involucra Joan Carles I a la trama per un motiu de pes

'Amar es para siempre' sorprèn els seus espectadors convertint el rei en protagonista d'una història

Amar es para siempre comença avui una setmana plena de moments interessants i girs inesperats que deixaran bocabadats els espectadors. I no només això, a més, fins i tot farà protagonista de les seves trames una figura sorprenent i de gran importància.

Amar es para siempre involucrarà en una de les seves històries el mateix Joan Carles I. Una figura que estarà relacionada amb diverses de les figures centrals de la sèrie per crear tensió i instants atractius.

Amar es para siempre converteix l'emèrit en protagonista

Amar es para siempre està vivint una recta final intensa amb l'embaràs de Silvia i la malaltia de Malena. I ara, per si no n'hi hagués prou, suma a tot això el fet que el mateix Joan Carles I sigui part indirecta d'una de les trames.

A l'últim capítol de la sèrie d'Antena 3 s'ha descobert que Sebas ha tingut una topada amb qui ocupava el tron en aquell moment, ara emèrit. Fruit d'aquest problema, el monarca ha enviat al veí de la plaça de los Frutos un regal. Ni més ni menys que l'ha sorprès enviant-li una caçadora i una nota amb les seves disculpes més sinceres.

Sebas, personatges d''Amar es para siempre', amb un mocador marró al coll
'Amar es para siempre' va descobrir el regal que Sebas va rebre del monarca | Atresmedia

I aquesta situació comportarà que a Amar es para siempre s'incrementin els vincles amb el rei Joan Carles. Sí, perquè a l'episodi d'avui veurem que Pelayo, després de la insistència de qui ha rebut aquest regal reial, s'animarà a fer alguna cosa. Concretament, a enviar-li una carta a aquell, al Cap d'Estat.

Captura d''Amar es para siempre' amb Pelayo mirant per sobre de les ulleres
'Amar es para siempre' mostrarà Pelayo molt decidit a escriure al rei | Atresmedia

Però aquí no s'acabarà la cosa, ja que també els espectadors de la ficció veuran que Benigna descobrirà la situació que ha viscut Sebas amb Joan Carles. I en conèixer-la, i sent tan calculadora com és, no dubtarà a prendre mesures per poder treure partit propi als fets. Ja se sap que amb ella qualsevol cosa pot passar.

Amar es para siempre: més dades interessants d'aquesta setmana

A més a més, Amar es para siempre té preparats per a aquests dies més instants que deixaran enganxats els seus espectadors al televisor. Per exemple, tindrà lloc l'operació de Malena, després de la donació de medul·la de Lola. Una intervenció que salvarà la vida la menor i que complicarà encara més les relacions entre les dues famílies implicades.

El que passarà és que Elena no explicarà a la noia que la seva donant ha estat Dolores, la seva mare biològica. I, a més, farà tot el possible perquè aquesta última torni a marxar. Ara bé, no ho tindrà gens fàcil.

La filla de Marcelino estarà disposada a quedar-se a la ciutat i lluitar per la seva filla. Encara que no només per ella, sinó també per Román, amb qui, després de dies de molt d'acostament, s'acabarà fent un petó. I aquest decidirà trencar amb el seu clan quan descobreixi que la seva mare no té intenció de permetre la seva història d'amor.

De la mateixa manera, Amar es para siempre emetrà moments realment durs. Entre ells, la detenció de Carlos, que veurà complicar-se molt la seva situació; a més de ser acusat de desertor, tindrà una denúncia per agressió. Davant de tot això, Quintero farà el possible per donar-li un cop de mà davant la desesperació de Gala.

La sèrie d'Antena 3, així mateix, mostrarà un Federico desconcertat amb el seu malestar físic, ja que el metge li dirà que no té cap problema. Pel que sembla, tot és una qüestió psicològica que intentarà canalitzar, alhora que desitjarà fer el mateix amb Chimo, el seu fill secret. Això succeirà mentre que l'amant de la seva dona, Crespo, està disposat a fer el que calgui perquè se'n divorciï.