Muntatge de fotos del cartell promocional de la sèrie 'Amar es para siempre' i, de fons, unes mans subjectant els barrots d'una presó
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' intenta treure algú de la presó per un motiu important

'Amar es para siempre' portarà dos dels seus personatges a prendre mesures davant la gravetat d'això que ha passat

Amar es para siempre està emetent en les últimes setmanes uns capítols realment trepidants. I els següents continuaran aquesta mateixa línia. Ho faran gràcies a trames tan interessants com la de l'empresonament de Carlos.

Amar es para siempre té el jove entre reixes des de fa dies, després que la justícia va descobrir que era un desertor de la mili. Ell ha intentat fer tot el possible per ser declarat innocent i, per tant, ser posat en llibertat. I una de les seves darreres accions l'ha portat a viure una situació realment complicada.

Tant a la corda fluixa es troba ell que Justo i Silvia faran el possible per treure'l de presó definitivament. La raó és que la seva vida corre un perill seriós.

Plànol curt de Sílvia, personatge d''Amar es para siempre' amb rostre d'emoció després d'anunciar que està embarassada
'Amar es para siempre' ens va deixar sense paraules després de l'embaràs inesperat | Atresmedia

Amar es para siempre: l'últim intent per salvar Carlos

Amar es para siempre, que ha revelat les amenaces al doctor Curiel i l'adopció il·legal de Malena, té els espectadors realment preocupats. Ho estan per la situació de Carlos, que com més va pitjor.

La sèrie d'Antena 3 va decidir que el noi acabés a la presó, justament quan estava a punt de fugir del país amb Gala. Ell, amb l'ajuda de Quintero i Silvia, ha intentat recuperar la seva llibertat. Això sí, ha pretès fer-ho revelant la veritat del perquè va desertar de la mili.

Amar es para siempre l'ha portat a destapar les atrocitats que ell i el seu amic Gonzalo van patir per part del sergent Velarde. Fins i tot ho ha fet rebutjant l'oferta que li van fer de ser lliure a canvi del seu silenci. Però és que, abans de tot, hi eren els seus principis i els seus desitjos que es fes justícia.

Captura d''Amar es para siempre' amb Carlos i Gala a la presó donant-se les mans
'Amar es para siempre' té Carlos entre reixes per haver desertat de la mili després de patir un vertader calvari | Atresmedia

Tanmateix, la denúncia contra el seu superior ha estat desestimada i ell ha acabat sent condemnat a tres anys de presó. Encara més, hi ha intenció de traslladar-ho a la de Melilla, per a tristesa dels seus familiars i amics. I la manera que Carlos i els seus advocats han trobat d'evitar que això passi és recorrent a la premsa.

El noi ha explicat amb tota mena de detalls al mitjà Avance semanal tot el que va passar al servei militar obligatori. I això ha tingut conseqüències: ha patit una pallissa brutal a la presó per part de cinc presos.

Com és lògic, tant Gala com Quintero i Silvia estan tement per la vida del noi, després de l'agressió que ha patit. Per aquest motiu, al capítol d'avui es veurà que intentaran alguna cosa més per evitar un mal més gran. Prendran mesures.

Exactament, el que faran, tal com es veurà entre els episodis d'aquesta tarda i demà, és que mouran els seus fils d'influència. Ho faran amb l'objectiu que el cas de Carlos arribi a les altes esferes i actuïn abans que sigui massa tard. I la veritat és que aconseguiran el seu propòsit, el posaran definitivament en llibertat.

Captura d''Amar es para siempre' amb Silvia i Quintero parlant
'Amar es para siempre' farà que els advocats actuïn ràpidament per evitar més patiment al noi | Atresmedia

Amar es para siempre: unes altres situacions que tampoc cal perdre's

Amar es para siempre té previst per a la resta de la setmana emetre més escenes que deixaran els seus seguidors realment perplexos. Per exemple, amb el moment en què Lola explicarà a Malena que vol lluitar per la seva adopció. Això sí, li deixarà clar que només ho farà si li dona permís.

A més, Felipe amenaçarà Crespo de revelar a Isidro la veritat de la mort d'Ester. Una noia de qui el propietari de la Banca Crespo descobrirà una cosa sorprenent: era la seva filla. I, per si no n'hi hagués prou, Marisa acceptarà anar-se'n a viure amb Pelayo.