Muntatge amb imatges de 'La Promesa' i 'Amar es para siempre'
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' s'imposa a 'La Promesa' abans de l'esperadíssim final

'Amar es para siempre' triomfa entre les sèries de la tarda, aconsegueix imposar-se a RTVE i deixa enrere 'La Promesa'

Amar es para siempre ja es troba en plena recta final després d'11 anys en antena, però encara no tenim una data definitiva. De moment, els fans podran continuar gaudint de la mítica sèrie durant uns quants mesos més, en què ens esperen moltes emocions.

De fet, els darrers girs que ha fet la trama semblen haver captivat l'audiència, tant és així que Amar es para siempre s'ha posicionat per sobre de RTVE amb La Promesa.

Cartell de la temporada final d'Amar és per sempre a Antena 3
'Amar es para siempre' triomfa en audiències | Atresmedia

I és que les reeixides sèries de La 1, entre les quals hi ha La Promesa o també La Moderna, que competeixen a la mateixa franja horària amb la ficció d'Antena 3, haurien patit una baixada important.

Durant la temporada passada,  La Promesa liderava completament i s'imposava a tots els seus rivals, incloent Amar es para siempre.

Fotomuntatge de l'elenc de 'La promesa' de TVE i una rodona amb el logotip de La 1 i 'La promesa'
'La Promesa' fa temps que lidera la seva franja horària | RTVE

Ara bé, tot canviava arran de l'estrena de La Moderna, cosa que portava RTVE a fer un gir a la seva graella de la tarda.

Amar es para siempre triomfa en audiències

Cosa que, lamentablement, acabava arrabassant-li el lideratge a La Promesa, ja que la seva companya no ha estat capaç d'assolir el mateix èxit.

Encara més, gràcies a aquest moviment, RTVEaconseguia beneficiar Amar es para siempre, que ha tancat l'any sent un dels formats més competitius d'Antena 3. Així, s'ha coronat com la sèrie diària més vista, amb un rècord que van batre el 30 de desembre passat.

Aquest dia, la ficció sorprenia amb el 12,7 % de quota i gairebé dos milions d'espectadors. Això, alhora, coincidia amb la caiguda en picat de La Moderna amb només un 7 %.

Unes dades que s'expliquen amb el fet que Amar es para siempre mostra més estabilitat, mentre que la sèrie estrella de RTVE, La Promesa, també ha patit una tendència a la baixa.

A més, tot això hauria portat Antena 3 fins i tot a replantejar-se si realment ha de posar fi a la sèrie aquest mateix any. Tanmateix, a hores d'ara la decisió ja no tindria marxa enrere.

Encara més, també preparen un relleu que sigui capaç d'aguantar i mantenir-se al cim amb els dos pesos pesants de RTVE, que actualment són La Promesa i 4 Estrellas.