Muntatge amb una captura d''Amar es para siempre' amb Manolita i Marcelino preocupats i el logo de la sèrie
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' fa un gir de guió a causa de la malaltia d'un personatge

'Amar es para siempre' ha deixat bocabadats els seus espectadors amb aquesta situació tan greu que pot precipitar els esdeveniments

Amar es para siempre vol oferir als seus seguidors capítols trepidants i plens d'emoció d'aquí que s'acabi el març de 2024. Precisament per això, ara ha sorprès. Sí, perquè ha fet allò que ningú esperava ni imaginava.

Amar es para siempre ha deixat tothom bocabadat amb la patologia d'un dels seus protagonistes més innocents i estimats. I això comportarà que tot canviï i que la seva situació generi conflictes i canvis realment sorprenents.

Amar es para siempre revela la situació tan greu que viu Malena

Amar es para siempre ha donat lloc a trames molt atractives durant els deu anys que s'ha emés a Antena 3. No obstant això, sens dubte, una de les més significatives és la que s'ha produït ara i que ha començat amb el desmai de Malena. Un desmai que ha tingut lloc als braços de la seva mare biològica, Lola, i que hi ha obert una infinitat de possibilitats.

Amar es para siempre, hereva d'Amar en tiempos revueltos, viurà en aquesta jornada de dijous un capítol molt especial i dur. La raó és que es descobrirà que Malena pateix leucèmia aguda, cosa que significa que la seva vida està en greu perill.

La notícia sobre l'estat de salut d'ella deixarà enfonsats els seus pares adoptius, els Quevedo. Decidiran mantenir absolutament en secret la situació que els té desbordats. Això sí, s'aferraran com un clau cremant al fet que la noia té una possibilitat de recuperació: un trasplantament de medul·la.

El personatge de Malena a 'Amar es para siempre' es desmaia al capítol 2756
'Amar es para siempre' revelarà l'estat de salut complicat de Malena | RTVE

Els Quevedo faran el possible per Malena, així que es faran les proves de compatibilitat per veure si ells poden ser els donants que necessita. Ho faran mentre que demanen a Román que mantingui el silenci i no comuniqui a Lola el que està succeint. Encara que ell els indicarà que estan equivocats, perquè si hi ha algú que pugui ser compatible amb la noia, és la seva mare biològica.

Captura d''Amar es para siempre' amb Román i Elena passejant agafats del braç
'Amar es para siempre' mostrarà Elena i Román discrepant sobre la situació de Malena | RTVE

Tot i això, Amar es para siempre obre amb aquesta trama una infinitat de possibilitats. Encara que la més factible és que Román acabi confessant la veritat a Dolores. D'aquesta manera, podrà salvar la malalta, alhora que evitaria que aquella torni a Barcelona i deixi per sempre el barri.

Però caldrà esperar per veure si passa això o si la sèrie d'Antena 3 ofereix una altra alternativa a aquesta història. Davant d'això, qualsevol cosa pot passar i pot tornar a deixar els seus seguidors realment perplexos.

Amar es para siempre sorprendrà amb més trames

Amar es para siempre té sobre la taula més històries que donaran molt de joc en els pròxims capítols. Entre ells, que Lola prendrà la decisió de marxar després de descobrir que Elena Quevedo és la responsable que hagin cancel·lat el programa de Marcelino.

De la mateixa manera, la sèrie mostrarà els avanços de la relació entre Silvia i Quintero. Després d'un petó, arribarà una discussió per un cas, que farà trontollar-ho tot.

Per si no n'hi hagués prou, Amar es para siempre posarà sobre la taula la incertesa que plana sobre Confecciones Quevedo. El motiu és que Victoria està disposada a emprendre el seu camí fora del negoci, perquè té un projecte que l'omple d'il·lusió. Román intentarà fer-la canviar d'opinió, però sembla que sense gaire èxit.

I això no és tot. Carlos i Gala prendran la decisió d'escapolir-se junts del país, alhora que Chimo també adoptarà una determinació ferma. Aquesta no és cap altra que lluitar per Claudia, a tot preu.