Muntatge d''Amar es para siempre' amb Lola amb rostre preocupat i les mans juntes, el logo de la sèrie i una porta de presó

TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' envia un personatge clau a presó després dels últims successos

Un personatge central d''Amar es para siempre' veu com finalment acaba a la presó després d'axiò que ha passat

Amar es para siempre ja es troba en les últimes setmanes d'emissió i la intensitat de les trames creixen a mesura que s'acosta el final. L'atenció està posada en aquests moments en la trampa que prepara Elena, cosa que incrementa encara més la tensió. Tant és així que un dels personatges centrals de la sèrie es veurà obligat a passar per presó a causa dels darrers esdeveniments.

Elena es recupera a l'hospital de les ferides sota l'atenta mirada de Malena i Victoria. La matriarca dels Quevedo dona una versió dels fets totalment diferent de la realitat.

Amar es para siempre mostra la situació complicada en què es troba un dels seus personatges

D'aquesta manera enverina les seves filles en contra de Dolores fins al punt que Victoria té clar que ha de trucar a la policia i denunciar els fets. Els agents arriben ràpidament al domicili dels Gómez i és llavors quan s'emporten detinguda Lola acusada d'intent d'homicidi.

Mentrestant, Silvia es mostra commocionada per la mort de Daniel Falcón. Quintero, al capdavant del cas de Lola, comparteix amb Román el que ha passat i li pregunta si creu que la seva mare seria capaç d'autolesionar-se. El jove, molt confós, sol·licita a l'advocat una visita, necessita veure Lola com més aviat millor.

Plànol curt d'Elena amb rostre d'enuig en una escena de la sèrie 'Amar es para siempre'
Elena ha aconseguit que les seves filles estiguin al seu costat | Atresmedia

Al club Sofía es mostra interessada a deixar clares les coses amb Alicia com més aviat millor. Li fa saber quines són les seves sospites cap al seu pare, creu que aquest va encobrir Soria i va demanar a Ivan que es desfés del cos d'Ester.

Unes acusacions davant de les quals Alicia es mostra disposada a defensar el seu pare fins a les últimes conseqüències, no consentirà que ningú taqui el nom del seu progenitor. A més, l'advocada d'Amar es para siempre es planteja dissoldre la societat i posa contra les cordes Sofía. O compra la seva part del King's o li ven la seva, el que és clar és que juntes ja no hi tenen res a fer.

És més tard quan Alicia informa el seu pare que Sofía i Isidro l'estan investigant per la mort d'Ester.

Al supermercat Sanabria els nous candidats per a caixera i mosso van arribant. Benigna i Sebas són conscients que serà difícil reemplaçar Carlos i Gala, però han de tirar endavant. Marisa, per la seva banda, se sent realment molesta perquè Pelayo no accepta la seva ajuda a El Asturiano.

Silvia s'enfronta a una situació molt difícil a Amar es para siempre després de la mort de Daniel. Enmig de tot troba suport en Benigna. Aquesta li ofereix la seva ajuda en els tràmits per celebrar el seu funeral ara que Quintero està dedicat completament en la defensa de Lola.

Lola i Román tenen una conversa clau que marcarà el que vindrà a continuació

L'advocat aconsegueix un passi perquè Román visiti Lola, que continua detinguda. El comptable confia en la innocència i li assegura que aconseguirà demostrar-ho. La noia, en veure que està de la seva part, se sincera i comparteix les sospites de Claudia que ara cobren més sentit que mai a Amar es para siempre.

Si Elena és capaç d'autolesionar-se, Claudia tindria raó i podria haver empès Chimo perquè manipulés el cotxe de Federico o fins i tot per al seu propi suïcidi. Les paraules de Lola aconsegueixen que Román reflexioni sobre el tema i assumeixi que la seva mare va matar Chimo i Federico. Un moment clau a Amar es para siempre que el mou a fer el que sigui per revelar quin tipus de persona és la seva mare.