Muntatge de fotos dels principals actors de la sèrie 'Amar es para siempre' i, al costat, la silueta d'una parella amb uns anells trencats en senyal de divorci i un emoji plorant
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' aclareix per fi què passarà amb el divorci més esperat

'Amar es para siempre' ha sorprès tots els espectadors revelant la situació entre els dos protagonistes

Amar es para siempre està vivint uns episodis dels quals tothom està parlant molt. Entre altres coses, perquè s'ha complicat la situació sentimental d'un dels seus personatges centrals. Ens estem referint a Lola.

Amar es para siempre ha propiciat que la jove, que està feliç amb el seu idil·li amb Román, s'hagi trobat en una tessitura molt difícil. I és que ha aparegut el seu ex, que vol una segona oportunitat. No obstant això, ella vol divorciar-se i ara ja se sap si aconseguirà o no el seu propòsit.

Amar es para siempre posa sobre la taula la separació legal

Amar es para siempre ha fet un gir inesperat amb el retorn d'Arnau. Aquest, que ha arribat mentint al barri, ha tornat per capgirar completament la vida de Dolores. Justament en el moment en què s'ha donat una oportunitat amb Román i en què ha aconseguit superar el distanciament amb la seva filla, Malena.

La sèrie d'Antena 3 ha mostrat que el barceloní ha demanat una nova oportunitat a la seva ex. Tanmateix, ella no està disposada a donar-li-la. Encara més, vol el divorci i així li ho ha advertit de manera ferma, després de deixar-li de manifest que ja no l'estima.

El personatge de Lola a 'Amar es para siempre'
La protagonista d''Amar es para siempre' té clar que vol divorciar-se del seu ex | Antena 3

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Això no passarà, no tornaré a cometre el mateix error que vam cometre. Jo ja no t'estimo”. Manifestacions que han tret de polleguera Arnau, que ha mostrat el seu costat més agressiu agafant-la fortament del braç per impedir que se n'anés.

Dolores té molt clar que no serà novament la seva parella. Per aquest motiu, després, s'hi ha retrobat i li ha donat diners perquè pugui tirar endavant, després de la seva situació laboral complicada. I tot seguit li ha reiterat que vol el divorci.

Aquesta petició ha provocat l'enuig del seu ex, que no està disposat a acceptar que les seves vides se separen per sempre. I encara menys després de descobrir que ella està enamorada d'una altra persona, per la qual cosa s'ha tornat a mostrar agressiu i l'ha amenaçada de nou.

Captura d''Amar es para siempre' amb el personatge d'Arnau parlant
'Amar es para siempre' ha mostrat Arnau amenaçant i violent | Atresmedia

D'aquesta manera, Amar es para siempre ha deixat de manifest que la situació es complica i molt per a Lola. Sí, perquè el que va ser el seu marit no vol donar-li la llibertat que ella anhela, i menys per estar amb un altre. Per això, s'acosten greus problemes per a ella, ja que Arnau no ho posarà fàcil, al contrari.

A més, el recentment tornat al barri té un pacte amb Elena, la mare de Román i enemiga acèrrima de Dolores. Malgrat que encara no s'ha descobert en què consisteix clarament aquest pacte, tot fa pensar que l'objectiu és separar la nova parella.

Amar es para siempre: els grans moments del capítol d'avui

Amar es para siempre té preparat per a aquesta tarda un episodi realment interessant i no només per la situació de Lola amb Arnau. També perquè aquesta viurà un dels instants més emotius i complicats alhora. Per petició de Malena, acomiadarà l'any a casa dels Quevedo, per la qual cosa haurà de compartir taula amb Elena.

Així mateix, veurem que Benigna i Peñalara estan lligant caps. Tot alhora que Román acabarà confessant a Victoria que Chimo és el seu germà.

I, per si no n'hi hagués prou, el cas de Carlos es complicarà encara més. Les possibilitats que sigui posat en llibertat es reduiran contundentment, encara que Gala no li explicarà res per aconseguir que mantingui la il·lusió i les ganes de continuar lluitant.